[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مدیریت::
قوانین و مقررات خوابگاه‌ها::
خوابگاه‌ها::
پرسش‌های متداول::
مهمانسرا::
اسکان::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
پایگاه‌های مرتبط::
گالری تصاویر::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه
   
..
درخواست خوابگاه صندوق رفاه
..
راه ارتباطی دانشجویان
راهنما دریافت پاسخ سوالات و کلیه درخواستهای دانشجویان
 در اسرع وقت از طریق سامانه پرسش و پاسخ گلستان 
..
منشور بهداشتی خوابگاه ها

AWT IMAGE

..
خوابگاه های خودگردان بامجوز وزارت علوم
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز وزارت علوم
..
:: فرم خود ارزیابی انتخاب اتاق نمونه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/24 | 
فرم خودارزیابی انتخاب اتاق نمونه بهداشتی دانشجویان

نام و نام خانوادگی:                           شماره دانشجوئی :                            شماره اتاق:                            نام خوابگاه : 
ردیف معیارها (۱۲۰امتیاز) بسیار زیاد زیاد نسبتاً کمی  
رعایت نظم و ترتیب در اتاق(۲۰امتیاز)
آراستگی و چیدمان مناسب (تعبیه محل مناسب جهت نگهداری ظروف تمیز، قفسه کتاب، و جانمایی درست وسایل که امکان سقوط آن ها نباشد و ... (۸امتیاز)
قرار دادن کفش ها و دمپایی‌ها در محل مناسب و پراکنده نبودن در فضای راهرو؛(۵امتیاز)
قرار دادن منظم لباس ها در مکان‌های در نظر گرفته شده و مرتب بودن فضای کمدها؛(۷امتیاز)
جلوگیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق ها(۲۰ امتیاز)
نبودن باقیمانده ذرات مواد غذایی بر روی سطوح و کف اتاق‌ها؛(۵امتیاز)
پاکیزه بودن قسمت‌های زیرین و پشت وسایل موجود در اتاق؛ (۴امتیاز)
نگهداری مواد غذایی خشک مانند حبوبات، غلات، برنج، ماکارونی و غیره در ظروف فلزی و یا پلاستیکی با درب محکـم (ایـن گونه مواد غذایی داخل کیسه های نایلونی نباشد)؛(۴امتیاز)
نبودن ظروف شسته نشده داخل اتاق ها، زیر تخت ها و یا داخل کمدها؛(۴امتیاز)
تمیز نمودن تمامی وسایلی که از بیرون به داخل اتاق آورده می‌شوند مانند چمدان، ساک، کفش ها و ... (قبل از ورود به اتاق)؛(۳امتیاز)
رعایت بهداشت فردی(۲۰ امتیاز)
۹ خشک کردن وسایل استحمام در نور آفتاب برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قارچی و آویزان نکردن در فضای اتاق و راهروها؛(۵امتیاز)
۱۰ عدم استفاده مشترک از لوازم شخصی مانند کیسه حمام و لیف، حوله، تیغ، دمپایی، روسری، کلاه، لباس، وسایل خواب اختصاصی؛(۵امتیاز)
۱۱ پاکیزه بودن ملحفه، روبالشی و پتو؛(۵امتیاز)
۱۲ قرار ندادن لباس­ها و جوراب­های شسته نشده در اتاق و یا در کنار و روی تخت؛(۵ امتیاز)
روش صحیح نگهداری مواد غذایی(۲۰امتیاز)
۱۳ تمیز کردن و نظافت داخل یخچال حداقل هر دو هفته یک بار؛(۷امتیاز)
۱۴ نگهداری باقیمانده کنسروهای باز شده (تن ماهی، رب گوجه و ...) داخـل ظـروف شیـشه‌ای تمیـز و در داخل یخچال؛ (۵امتیاز)
۱۵ قرار ندادن مواد غذایی شسته نشده مانند میوه‌ها و سبزی‌ها در کنار مواد غذایی پخته یا شسته شده در یخچال و خارج کردن سریع مواد غذایی کپک‌زده از یخجال؛ (۵امتیاز)
۱۶ استفاده از کیسه‌های رنگ روشن برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و استفاده نکردن  از کیسه‌های سیاه رنگ بازیافتی؛ (۳امتیاز)
جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری زا و حساسیت زا(۱۵ امتیاز)
۱۷ عاری بودن پرده ها و اتاق از گرد و خاک با رعایت نظافت؛(۵امتیاز)
۱۸ جلوگیری از جمع شدن رطوبت و هوای راکد در فضای اتاق­ها با تهویه مناسب هوای داخل اتاق از طریق باز کردن پنجره­ها؛(۳امتیاز)
۱۹ استفاده نکردن از دخانیات در اتاق و محیط خوابگاه؛ (۵امتیاز)
۲۰ قرار ندادن هرگونه وسایل اضافی از جمله قطعات چوبی، مقوای اضافی، جعبه‌های چوبی فرسوده و... به عنوان جا‌کفشی یا جای کتاب و... در داخل اتاق و در اطراف تخت‌ها؛ (۲امتیاز)
رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط(۲۵امتیاز)
۲۱ حفظ آرامش و ایجاد نکردن سر و صدا ( مانند صدای بیش از حد رادیو و ... مکالمه با صدای بلند با تلفن در اتاق یا راهروها و ...(۷امتیاز)؛
۲۲ قراردادن پسماند در سطل درب دار یا کیسه پلاستیکی که بتوان درب آن را بست؛ (۶ امتیاز)
۲۳ اطلاع‌رسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی در اتاق و خوابگاه مانند برق، آب، فاضلاب، گاز، وجود انواع حشرات و... به مسئولین؛  (۴امتیاز)
۲۴ نگهداری مسئولانه اتاق و آسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق (درب و دیوار، کفپوش، فرش و ...)؛  (۵امتیاز)
۲۵ استفاده نکردن از اجاق برقی در اتاق و استفاده از آشپزخانه عمومی برای پخت‌و‌پز؛ (۳ امتیاز)
مجموع امتیازات

فرم فوق پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ ۲۶/۰۲/۱۴۰۱ به آدرس ایمیل( دختر و پسر) جداگانه ارسال گردد.
 
دفعات مشاهده: 1854 بار   |   دفعات چاپ: 332 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4665