خوابگاه دانشجویی- اخبار و اطلاعیه ها
فرم خود ارزیابی انتخاب اتاق نمونه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/2/24 | 
فرم خودارزیابی انتخاب اتاق نمونه بهداشتی دانشجویان

نام و نام خانوادگی:                           شماره دانشجوئی :                            شماره اتاق:                            نام خوابگاه : 
ردیف معیارها (۱۲۰امتیاز) بسیار زیاد زیاد نسبتاً کمی  
رعایت نظم و ترتیب در اتاق(۲۰امتیاز)
آراستگی و چیدمان مناسب (تعبیه محل مناسب جهت نگهداری ظروف تمیز، قفسه کتاب، و جانمایی درست وسایل که امکان سقوط آن ها نباشد و ... (۸امتیاز)
قرار دادن کفش ها و دمپایی‌ها در محل مناسب و پراکنده نبودن در فضای راهرو؛(۵امتیاز)
قرار دادن منظم لباس ها در مکان‌های در نظر گرفته شده و مرتب بودن فضای کمدها؛(۷امتیاز)
جلوگیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق ها(۲۰ امتیاز)
نبودن باقیمانده ذرات مواد غذایی بر روی سطوح و کف اتاق‌ها؛(۵امتیاز)
پاکیزه بودن قسمت‌های زیرین و پشت وسایل موجود در اتاق؛ (۴امتیاز)
نگهداری مواد غذایی خشک مانند حبوبات، غلات، برنج، ماکارونی و غیره در ظروف فلزی و یا پلاستیکی با درب محکـم (ایـن گونه مواد غذایی داخل کیسه های نایلونی نباشد)؛(۴امتیاز)
نبودن ظروف شسته نشده داخل اتاق ها، زیر تخت ها و یا داخل کمدها؛(۴امتیاز)
تمیز نمودن تمامی وسایلی که از بیرون به داخل اتاق آورده می‌شوند مانند چمدان، ساک، کفش ها و ... (قبل از ورود به اتاق)؛(۳امتیاز)
رعایت بهداشت فردی(۲۰ امتیاز)
۹ خشک کردن وسایل استحمام در نور آفتاب برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قارچی و آویزان نکردن در فضای اتاق و راهروها؛(۵امتیاز)
۱۰ عدم استفاده مشترک از لوازم شخصی مانند کیسه حمام و لیف، حوله، تیغ، دمپایی، روسری، کلاه، لباس، وسایل خواب اختصاصی؛(۵امتیاز)
۱۱ پاکیزه بودن ملحفه، روبالشی و پتو؛(۵امتیاز)
۱۲ قرار ندادن لباس­ها و جوراب­های شسته نشده در اتاق و یا در کنار و روی تخت؛(۵ امتیاز)
روش صحیح نگهداری مواد غذایی(۲۰امتیاز)
۱۳ تمیز کردن و نظافت داخل یخچال حداقل هر دو هفته یک بار؛(۷امتیاز)
۱۴ نگهداری باقیمانده کنسروهای باز شده (تن ماهی، رب گوجه و ...) داخـل ظـروف شیـشه‌ای تمیـز و در داخل یخچال؛ (۵امتیاز)
۱۵ قرار ندادن مواد غذایی شسته نشده مانند میوه‌ها و سبزی‌ها در کنار مواد غذایی پخته یا شسته شده در یخچال و خارج کردن سریع مواد غذایی کپک‌زده از یخجال؛ (۵امتیاز)
۱۶ استفاده از کیسه‌های رنگ روشن برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و استفاده نکردن  از کیسه‌های سیاه رنگ بازیافتی؛ (۳امتیاز)
جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری زا و حساسیت زا(۱۵ امتیاز)
۱۷ عاری بودن پرده ها و اتاق از گرد و خاک با رعایت نظافت؛(۵امتیاز)
۱۸ جلوگیری از جمع شدن رطوبت و هوای راکد در فضای اتاق­ها با تهویه مناسب هوای داخل اتاق از طریق باز کردن پنجره­ها؛(۳امتیاز)
۱۹ استفاده نکردن از دخانیات در اتاق و محیط خوابگاه؛ (۵امتیاز)
۲۰ قرار ندادن هرگونه وسایل اضافی از جمله قطعات چوبی، مقوای اضافی، جعبه‌های چوبی فرسوده و... به عنوان جا‌کفشی یا جای کتاب و... در داخل اتاق و در اطراف تخت‌ها؛ (۲امتیاز)
رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط(۲۵امتیاز)
۲۱ حفظ آرامش و ایجاد نکردن سر و صدا ( مانند صدای بیش از حد رادیو و ... مکالمه با صدای بلند با تلفن در اتاق یا راهروها و ...(۷امتیاز)؛
۲۲ قراردادن پسماند در سطل درب دار یا کیسه پلاستیکی که بتوان درب آن را بست؛ (۶ امتیاز)
۲۳ اطلاع‌رسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی در اتاق و خوابگاه مانند برق، آب، فاضلاب، گاز، وجود انواع حشرات و... به مسئولین؛  (۴امتیاز)
۲۴ نگهداری مسئولانه اتاق و آسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق (درب و دیوار، کفپوش، فرش و ...)؛  (۵امتیاز)
۲۵ استفاده نکردن از اجاق برقی در اتاق و استفاده از آشپزخانه عمومی برای پخت‌و‌پز؛ (۳ امتیاز)
مجموع امتیازات

فرم فوق پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ ۲۶/۰۲/۱۴۰۱ به آدرس ایمیل( دختر و پسر) جداگانه ارسال گردد.
 
نشانی مطلب در وبگاه خوابگاه دانشجویی:
http://idea.iust.ac.ir/find-98.13485.67103.fa.html
برگشت به اصل مطلب