[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه دانشجویی

امور دانشجویان

امور خوابگاه ها

اداره رفاه و خدمات دانشجویی

اداره بهداشت و درمان
کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: گزارش وبینار تعادل کار و زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/18 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار تخصصی تعادل کار و زندگی را دوشنبه ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ با تدریس سرکار خانم دکتر مهاجرانی، عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس مهارت های زندگی، برگزار کرد.
در این وبینار ضمن اشاره به اینکه انسان به مثابه یک سیستم در محیط می باشد و ارتباط متقابلی بین کار و زندگی باید وجود داشته باشد و خانه و خانواده به مثابه ترازویی هستند که باید بین دو کفه ترازو تعادل برقرار باشد مطالبی ذکر شد . زندگی فردی و زندگی خانوادگی باید منجر به به زیستن شود. در این کارگاه به تفاوت نقش و هویت پرداخته شد.
نقش همان انتظارات از رفتارهای بیرونی مرتبط با موقعیت های اجتماعی است و نگاه به بیرون دارد و مجموعه ای از نظم و هنجارهای اجتماعی است و معطوف به داشتن می باشد در حالیکه هویت معنای درونی شده انتظارات درونی مرتبط با یک نقش ، نگاه به درون و معطوف به بودن است. دو نوع نقش وجود دارد نقش های رسمی مانند مدیر کارمند و نقش های غیر رسمی . در این وبینار اشاره شد که نتایج بین تعارض نقش ها باعث پریشانی در محل کار و خانه و نارضایتی از کار و خانواده و کناره گیری از کار و خانواده و فرزندپروری مخرب رخ می دهد. در حالیکه مزایای تنوع نقش باعث سلامت روان افزایش توانمندی و سازگاری بالاتر می شود.
بطور خلاصه می توان گفت یک زندگی متعادل است اگر تلاش  عاطفی و انرژی فکری، تخیلی،روحی، و جسمی بین حوزه های کلیدی مهم پخش کنیم.
در نهایت تعادل کار و زندگی به معنای موفقیت و لذت در چهار بخش خانواده خود و دوستان و کار می باشد.
 

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665