معاونت پژوهش و فناوری- اخبار
کسب رتبه اول مسابقات بنیاد ملی نخبگان توسط دانشگاه علم و صنعت ایران

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/11/19 | 
کسب رتبه اول مسابقات بنیاد ملی نخبگان توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
 
تیم رباتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران، موفق به کسب رتبه اول در سومین دوره مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان (ره نشان) در زمینه خودروی خودران شد.
در سومین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان، تیم رباتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران، در رقابت با ۱۲ تیم از دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، امیرکبیر، خواجه نصیر، صنعتی اصفهان، صنعتی تبریز، بوعلی سینای همدان، موفق به کسب مقام اول این مسابقات در زمینه خودروی خودران شد.
اعضای این تیم که همگی دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی برق دانشگاه هستند عبارتند از: عباس امیدی، امیرحسین کازرونی، آیدا محمد شاهی، امیرحسین حیدریان و میلاد سلطانی. این دانشجویان تحت هدایت دکتر عباداللهی (عضو هیات علمی و مدیر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی برق) در این مسابقه شرکت کرده بودند.
گفتنی است ره نشان یکی از مسابقات مساله محور طرح شهید بابابی ذیل بنیاد ملی نخبگان است که در ۵ حوزه «آب و محیط زیست»، «انرژی»، «حمل و نقل»، «زیست فناوری» و «هوشمندسازی» برگزار می شود که تیم رباتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی برق دانشگاه، در حوزه حمل و نقل و ذیل پروژه «طراحی و ساخت سامانه راننده خودکار» در این مسابقه شرکت کردند. این پروژه پارک خودکار، مسیریابی و ادراک محیط را برای خودروی خودران طراحی و شبیه سازی کرده که پس از داوری های مختلف به عنوان برگزیده و رتبه اول مسابقه کشوری بنیاد ملی نخبگان در زمینه خودروی خودران (ره نشان) معرفی شد. جالب است بدانید در کمیته حمل و نقل این مسابقه، دکتر شریعت (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران) و دکتر پیشوایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع) حضور دارند.
لازم به توضیح است که مسابقات ره نشان، با همکاری شرکت های فناور و صنعتی به وسیله تعریف پروژه و راهبری تیم ها، زمینه جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان مستعد را تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان فراهم کرده است و تیم برنده مسابقه، علاوه بر دریافت جایزه نقدی و امتیاز نخبگی از سوی بنیاد ملی نخبگان، امکان راه یافتن به شرکت تعریف کننده پروژه جهت همکاری را نیز خواهد داشت و تیم های برگزیده، مسیر تخصصی خود را بصورت تاسیس یک شرکت نوپا و یا جذب در مجموعه های فناور و صنعتی شروع خواهند کرد. قرار است تا پیش از پایان سال در مراسمی با حضور دکتر ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان) پروژه های برتر هر حوزه تقدیر و طرح خود را ارایه دهند تا در همان جلسه، وضعیت سرمایه گذاری برای ساخت و تولید آن از طریق بنیاد ملی نخبگان و یک شرکت دانش بنیان پیگیری و تعیین شود.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این موفقیت علمی را به اعضای تیم رباتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی برق تبریک گفته، توفیقات روزافزون این عزیزان را مسألت می نماید.
 
نشانی مطلب در وبگاه معاونت پژوهش و فناوری:
http://idea.iust.ac.ir/find-7.7709.62579.fa.html
برگشت به اصل مطلب