اداره تغذیه- اخبار و اطلاعیه ها
نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/1/15 | 
                                          

قابل توجه دانشجویان محترم:

با توجه به توزیع سحر به همراه وعده افطار  و جلوگیری از فاسد شدن  غذا و حفظ سلامت و کیفیت غذا  نکات زیر را رعایت فرمایید :

۱- پس از دریافت غذا در صورت استفاده نکردن، بایستی غذا با پوشش لازم  داخل یخچال نگهداری گردد.

۲- قبل از صرف غذا ،حتما آن را گرم نموده و سپس میل نمایید.

نشانی مطلب در وبگاه اداره تغذیه:
http://idea.iust.ac.ir/find-130.17991.72270.fa.html
برگشت به اصل مطلب