روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
امضای چهار تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه با صنایع نفتی در سومین روز بیست ‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/2/28 | 
امضای چهار تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه با صنایع نفتی در سومین روز بیست ‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران

شنبه، ۲۰ اردیبهشت۱۴۰۴، دکتر محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران) و هیأت همراه در سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نمایشگاه حضور یافته و چهار تفاهم‌نامه همکاری به شرح ذیل به امضای سرپرست دانشگاه رسید.
۱-تفاهم‌نامه همکاری با گروه توسعه پترو ایران موضوع مشارکت در بخش آموزش و فناوری
۲-تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران
۳-تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با شرکت سرمایه گذاری و توسعه کاتالیست سرو
۴-تفاهم‌نامه دانشگاه با هلدینگ نفت و گاز پارسیان
اولین تفاهم‌نامه همکاری با گروه توسعه پترو ایران و دانشگاه علم و صنعت ایران با موضوع مشارکت در بخش آموزش و فناوری به امضا رسید.
 
 

این تفاهم‌نامه دوجانبه بین دانشگاه و گروه توسعه پتروایران توسط دکتر علی دقایقی دیر عامل گروه توسعه پترو ایران) و دکتر محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه) امضا شد.
مدیرعامل گروه توسعه پترو ایران در این خصوص گفت: این شرکت در تعامل با دانشگاه ها پیشگام شده و با امضای تفاهم‌نامه، ارتباط میان علم و صنعت را قوی‌تر از گذشته خواهد کرد. وی افزود: استفاده از طرح‌های فناوری، پایان‌نامه‌های دانشجویی، طرح‌ها و ایده‌های علمی در جهت رشد شرکت توسعه پترو ایران از جمله مفاد این تفاهم‌نامه می‌باشد. نقش علم و بکارگیری آن در صنعت یک بخش جدا نشدنی در صنعت است که می‌بایست با استفاده از آن شکوفایی و رشد اقتصادی در کشور را رقم بزنیم. مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران اضافه کرد: با امضای این تفاهم‌نامه، ارتباط با دانشگاه جهت همفکری در تبدیل ایده و طرح به عمل را به اجرا در خواهیم آورد.
 

 
دومین تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران امضا شد.


این تفاهم‌نامه همکاری در زمینه پژوهشی، علمی و بومی‌سازی تجهیزات می‌باشد. تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، پژوهشی با هدف به کارگیری دانشجو، استاد صنعتی و کارآموز بین مهندس جهانگیر پورهنگ (مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران) و دکتر محمودمهرداد شکریه، (سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران) امضا شد.

سومین تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کاتالیست سرو امضا شد.
 

این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در حوزه کاتالیست‌ها و مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، میان دانشگاه علم و صنعت ایران به نمایندگی دکتر محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه) و مهندس میثم خادمیان (مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کاتالیست سرو) منعقد گردید.
در چارچوب این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی شرکت سرو، در زمینه‌های یادشده با استقرار واحد تحقیق و توسعه در دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران و با بهره‌گیری از دانش و تجربه اعضای هیأت علمی دانشگاه با هدف ارائه پیشنهادها و همکاری‌های علمی و پژوهشی شکل خواهد گرفت.
قبل از امضای تفاهم‌نامه، جلسه‌ای با مدیر عامل و مدیران شرکت و دکتر قدیر قیافه (عضو اتاق بازرگانی ایران) برگزار شد. در این دیدار با توجه به اینکه اتاق بازرگانی، دانشکده کاربردی دارد، دانشگاه علم و صنعت ایران برای تقویت و ارتقای آن همکاری نماید و در صورت امکان مدرسه‌ای مشترک جهت پرورش متخصصین و استفاده از تکنولوژی روز، با  مدرسه کسب و کار لندن راه‌اندازی شود. دکتر شکریه ضمن اعلام آمادگی در زمینه مذکور، خواستار ارتباط نزدیک اتاق بازرگانی با دانشکده‌های صنایع و مهندسی پیشرفت شد.
 
چهارمین تفاهم نامه دانشگاه با هلدینگ نفت و گاز پارسیان امضا شد
 

چهارمین تفاهم‌نامه دانشگاه با هلدینگ نفت و گاز پارسیان بود. این تفاهم‌نامه با حضور دکتر محمودمهرداد شکریه (رئیس دانشگاه علم و صنعت)، مهندس سید جعفر هاشمی (مدیرعامل هلدینگ پارسیان) و جمعی از مدیران ارشد هلدینگ و اساتید دانشگاه امضا شد.
این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری میان دو نهاد، به‌ویژه در حوزه‌های راهبردی انرژی، صنایع پایین‌دستی و توسعه زیرساخت‌های فناورانه به امضا رسید.

 

در این نشست، بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در طرح‌های تحقیقاتی، تربیت نیروی انسانی متخصص و ایجاد هم‌افزایی بین بخش دانشگاهی و صنعت تأکید شد. مدیران هر دو مجموعه، این تفاهم‌نامه را پلی برای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت دانسته و ابراز امیدواری کردند که نتایج آن به‌زودی در قالب پروژه‌های مشترک، آموزش‌های تخصصی و توسعه فناوری‌های نوین به ثمر بنشیند.
امضای این تفاهم‌نامه، نقطه تلاقی دو جریان مؤثر کشور – دانش و انرژی بود؛ این تلاقی‌ می‌تواند به شتاب‌دهی توسعه ملی و ارتقای توان رقابتی صنعت نفت و گاز ایران در سطح بین‌المللی کمک کند.

 

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.81634.fa.html
برگشت به اصل مطلب