اولین همایش بینالمللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی
توسط دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود
اولین همایش بینالمللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی، روزهای سهشنبه و چهارشنبه، ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ توسط دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان توسعه منابع انرژی برگزار میشود.
باتریهای لیتیومی به عنوان یکی از کلیدیترین فناوریهای نوظهور، نقشی حیاتی در توسعه پایدار و اقتصاد آینده کشور ایفا میکنند. همایش ملی باتریهای لیتیومی فرصتی مغتنم برای گردهمآوردن متخصصان و صاحبنظران این حوزه، تبادل دانش و تجربیات، و همافزایی ظرفیتهای علمی و صنعتی کشور برای گام برداشتن در مسیر خودکفایی و نوآوری در این زمینه خواهد بود.
اهداف این همایش، بومیسازی و تجاریسازی، رفع چالشهای ملی، شناسایی و توانمندسازی متخصصان اعلام شده است.
این همایش در محورهای: آند، کاتد ، الکترولیت، سپراتور؛ باتری پکینگ؛ اکتشاف، استخراج و تولید لیتیوم؛ مواد جایگزین عناصر گران قیمت؛ کاربرد نانو مواد؛ بررسی عناصر جایگزین؛ فناوریهای نوظهور (سدیم یون- حالت جامد و ...)؛ چالشهای خودروهای برقی در ایران و ..؛ تحلیل چرخه عمر با محوریت محیط زیست؛ کاربرد در صنایع مختلف؛ روشهای نوین بازیافت مواد؛ مدلسازی و شبیهسازی و سیستم مدیریت حرارتی برگزار میشود.
دکتر محمدحسن شجاعیفرد (استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و رئیس قطب باطری لیتیومی)، دبیر این همایش دو روزه است.
اولین همایش بینالمللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی، فرصتی برای آگاهی از آخرین دستاوردها، نوآوریها و فرصتهای صنعت باتری لیتیومی در ایران و جهان؛ برقراری ارتباط با متخصصان و صاحبنظران برجسته این حوزه از سراسر دنیا و بهرهگیری از دانش و تجربیات آنها؛ آشنایی با شرکتهای صنعتی و دانشبنیان فعال در زمینه باتری لیتیومی و بررسی فرصتهای همکاری و سرمایهگذاری است.
در کنار این همایش، نمایشگاهی از دستاوردهای شرکتهای صنعتی و دانشبنیان فعال در زمینه باتری لیتیومی برگزار خواهد شد که علاقمندان و شرکت کنندگان میتوانند از نزدیک با آنها آشنا شده و با مدیران و نمایندگان آنها مذاکره کنند. همچنین در طی دو روز برگزاری همایش، ۵ کارگاه آموزشی نیز توسط متخصصان در پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه ارایه میشود.
|