دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تفاهمنامه همکاری امضا کردند

با حضور مهندس مسکنی (معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در دانشگاه، ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۰، تفاهمنامه همکاری مابین دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید
این تفاهمنامه در راستای تحقق اهداف توسعه ملی و به منظور توانمندسازی تعاونگران، مدیران شرکتها و اتحادیههای تعاونی و با هدف ارتقای سطح بهرهوری در بخش تعاون و افزایش سهم این بخش در اقتصاد کشور، به منظور استفاده بهینه از پتانسیل موجود و توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و تجاریسازی فناوری منعقد گردید.
تدوین برنامههای مشترک آموزشی و استفاده از ظرفیت دوجانبه برای بهرهگیری تعاونگران، دانشجویان و اساتید دانشگاه و راهاندازی مرکز علم و تعاون در دانشگاه از سرفصلهای این تفاهمنامه بوده است.
در نشست امضای این تفاهمنامه که با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، گزارشی از روند نیازسنجی و امکانسنجی امضا و اجرای تفاهمنامه همکاری و راهاندازی مرکز علم و تعاون در دانشگاه ارایه و بر لزوم تسریع در عملیاتیسازی آن تاکید کرد. سپس دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) با تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و تاکید بر اثرگذاری دانشآموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران در عرصههای کلان مدیریتی، ابراز امیدواری کرد تفاهمنامه فی مابین اثرگذار بوده و خیرات و برکات برای کشور و دانشگاه در پی داشته باشد. وی با اشاره به اینکه در دانشگاه علم و صنعت ایران، متخصص در همه زمینههای مورد نیاز مجموعه امور تعاون وجود دارد؛ در خصوص مرکز علم و تعاون در دانشگاه اظهار داشت: این مرکز باید ماموریتهای وسیع و بزرگی را تعقیب کند.
رئیس دانشگاه راهاندازی مرکز علم و تعاون در دانشگاه را فرصتی برای همکاری علمی دانشگاه با مجموعه تعاونیها توصیف و ابراز امیدواری کرد با تکیه بر حضور متخصصان بسیار مجرب در این دانشگاه، اتفاقات خوبی در خصوص تعاونیها رخ دهد.

در ادامه نشست، مهندس مسکنی (معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه علم و صنعت ایران را اتفاقی نیک توصیف و تقارن آن با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به فال نیک گرفت. وی با اشاره به معضل عدم حضور محیط صنعت و دانشگاه و نهادهای حمایتی در یک اکوسیستم، از ایجاد خط اعتباری ویژه و مستقلی به صورت سقف تسهیلات اعتباری ۱۰۰۰ میلیارد ریال در سال، برای تامین مالی تعاونیهای دانشبنیان در قبال ارایه طرح توجیهی به منظور کسب و کار و انجام پروژههای مشترک تعاونیها با دانشگاه پس از تایید مرکز علم و تعاون دانشگاه خبر داد و با معرفی ظرفیتهای بخش تعاون، تاکید کرد: ما با عزم جدی و اعتقاد راسخ در خدمت دانشگاه علم و صنعت ایران هستیم و از فرصتی که برای خدمت در این دانشگاه ایجاد کردهاید، تشکر میکنم.
در ادامه این نشست، تفاهمنامه همکاری توسط رئیس دانشگاه و معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا و تبادل شد. پس از آن نیز مرکز علم و تعاون در دانشگاه با حضور مهندس مسکنی و دکتر انبیاء افتتاح گردید.

گفتنی است مطابق تفاهمنامه، «مرکز علم و تعاون در دانشگاه» به منظور توسعه تعامل بخش تعاون و دانشگاهی در قالب توسعه فناوری، کارآفرینی و تجاریسازی محصولات و خدمات تعاونیها و با تمرکز بر اهدافی همچون سرمایهگذاری، تامین مالی و منتورینگ ایدهها و طرحهای کسب و کار تعاونیها؛ آسیبشناسی مسایل و مشکلات تعاونیها و ارایه تحلیل و راه حل در قالب تعریف پروژههای مشترک دانشگاهی؛ ارایه مشاوره به فرهنگیان و دانشگاهیان؛ همکاری برای ایجاد مراکز مشاوره کسب و کار در قالب تشکلهای تعاونی در مراکز دانشگاهی و مشاوره، هدایت و تولید دانش نظری اصیل در خصوص تعاون برای غلبه بر فقر نظری حاکم بر بخش تعاون راهاندازی شده است.
|