روابط عمومی دانشگاه- دفاعیه های دکترا
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/12/19 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع


 
محمدرضا حمیدی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع- مهندسی صنایع)، ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۹ از رساله دکتری خود با عنوان «طراحی مفهوم قابلیت اطمینان پیشگیرانه در شرایط اختلال عامدانه و توسعه آن در مسائل جابجایی تسهیلات و طراحی شبکه» به صورت مجازی دفاع می کند.
چکیده این رساله که به راهنمایی دکتر محمدرضا غلامیان و مشاوره دکتر مهدی غضنفری و دکتر کامران شهانقی انجام شده به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه ساعت ۱۱:۳۰ برگزار می شود. علاقه ‌مندان جهت شرکت در جلسه از طریق لینک زیر اقدام نمایند:
 
http://ocwvc.unreal.iust.ac.ir/re۸kcwjo۱zx۳
 
چکیده رساله:
امروزه بسیاری از فعالیت‌ها در بستر شبکه‌‌ها و با استفاده از تسهیلات کلیدی و زیرساختی صورت می‌گیرد. از همین رو، کاهش آسیب‌پذیری و افزایش قابلیت اطمینان تسهیلات در مقابل اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. یکی از انواع اختلالات که روندی افزایشی نیز داشته است اختلال عامدانه است که طی آن عاملی هوشمند به‌قصد ایجاد حداکثر آسیب، مهم‌ترین تسهیلات را دچار اختلال می‌کند. در این رساله رویکردی طراحی شده است که بتواند از بروز اختلال در شرایطی که انگیزه اختلال عامدانه وجود دارد پیشگیری کند. در این راستا، با توسعه مفهوم «پراکنده‌سازی جذابیت»، گزینه‌های جذاب ساختگی [۱] متعددی برای اخلالگر ایجاد می‌شود و از دو روش افزایش ابهام از طریق ایجاد گزینه‌های جذاب متعدد، و گمراه‌سازی از طریق ایجاد تعدادی گزینه بسیار جذاب به‌گونه‌ای که توجه اخلالگر را به خود جلب کنند استفاده شده است. جایابی و تخصیص بهینه این تسهیلات ساختگی، با استفاده از برنامه‌ریزی ریاضی شامل روش‌های برنامه‌ریزی ریاضی جند هدفه و برنامه ریزی ریاضی دوسطحی صورت گرفته است و مدل‌های به دست آمده با استفاده از روش‌های متناسب حل‌شده‌اند. نتایج حاصل به‌خوبی کارایی و اثرگذاری پراکنده‌سازی جذابیت را در پیشگیری از بروز اختلال در تسهیلات اصلی نشان داده است. به منظور اعتبارسنجی نتایج حاصل از شبیه‌سازی استفاده شده است که نتایج شبیه‌سازی به خوبی نتایج حاصل از مدل‌ها را تایید می‌کنند. همچنین از سه روش برای صحت سنجی عملکرد مدل استفاده شده است که هر سه روش عملکرد مدل در حصول به نتایج را دارای صحت کافی نشان دادند. به علاوه از یک مجموعه داده دنیای واقع شامل ۲۲ مکان کاندیدای تاسیس تسهیل اصلی و ۲۹ مکان کاندیدای تسهیل ساختگی به عنوان مطالعه موردی استفاده شده است که نتایج حاصل به خوبی انتظارات دنیای واقع را تامین کرده و مطابق با نظرات و انتظارات خبرگان بوده است که نشان دهنده حسن عملکرد و اعتبار نتایج رساله‌ می‌باشد.
کلمات کلیدی: مکان‌یابی تسهیلات، آسیب‌پذیری، قابلیت اطمینان، پراکنده‌سازی جذابیت، اختلال عامدانه
ایمیل دانشجو:  hamidi.ie gmail.com


نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14464.62963.fa.html
برگشت به اصل مطلب