روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
مراسم کلنگ زنی ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | آخرین بروزرسانی: 1405/6/16 | 
مراسم کلنگ زنی ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی


مراسم کلنگ‌زنی احداث ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی در روز شنبه مورخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ در محوطه جنوبی دانشکده شیمی، با حضور دکتر سراج (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی)، دکتر شکریه (رئیس دانشگاه)، دکتر اسماعیلی (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر غفوری (رئیس دانشکده شیمی)، جمعی از مدیران دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده شیمی برگزار شد.
در بخش نخست این مراسم که در مجتمع رفاهی اساتید برگزار گردید، پس از قرائت قرآن، دکتر غفوری (رئیس دانشکده) اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی برای دانشکده شیمی یکی از مشکلات این دانشکده می‌باشد که با اخذ حمایت‌های مالی از خارج دانشگاه از طریق نماینده محترم مجلس و جمعی از خیرین دماوندی ان شاء ا... در نظر است ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی در زمین ضلع جنوبی دانشکده احداث گردد. وی در پایان اظهار امیدواری نمود عملیات خاکبرداری هر چه زودتر آغاز گردد.

 

در ادامه  این مراسم دکتر اسماعیلی ضمن تشکر از رئیس دانشکده، اساتید و کارمندان دانشکده شیمی خاطرنشان کرد: دانشکده شیمی حائز افتخارات فراوانی است. یکی از این افتخارات بیشترین سهم در تولیدات علمی و پژوهشی می‌باشد که قطعاً این موضوع میسر نیست بجز با تلاش شبانه‌روزی اساتید، دانشجویان و کارمندان عزیز که در بخش آموزش و پژوهش هم دانشجویان و هم اساتید را پشتیبانی می‌کنند.
وی افزود: قاعدتاً این زنجیره به لطف خدا نتیجه‌اش افتخارآفرینی دانشکده شیمی است. رئیس دانشکده شیمی واقعا پیگیر بودجه، زیرساخت، مسایل مالی و حقوق کارمندان است. ایشان واقعا از لحاظ پیگیری در دانشگاه نمونه هستند و برای اهداف دانشکده تلاش شایان توجهی می‌کنند.

 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع گفت: چند وقت پیش اینجانب به اتفاق دکتر شکریه از این دانشکده بازدید کردیم. یکی از مشکلات دانشکده شیمی مسئله کمبود فضای فیزیکی است. هم برای اساتید و کارکنان و هم فضاهای آموزشی مانند کلاس و آزمایشگاه. همچنین فضاهای آزمایشگاه دانشکده نیاز به ارتقاء داشت. در این راستا با مشورت با بخش‌های امور خدمات و طرح‌های عمرانی، قرار شد فضای پشت دانشکده که زمینی است به مساحت ۲۰۰ مترمربع در پنج طبقه با مساحت ۱۰۰۰ مترمربع زیربنا احداث و به دانشکده ملحق شود.
برنامه این است که اگر بشود کل فضاهای آزمایشگاهی دانشکده شیمی با استانداردهای بالا از نظر تهویه و فاضلاب را به این مکان منتقل کنیم و دانشکده فعلی به کلاس‌های آموزشی و فضاهایی برای اساتید اختصاص یابد.

 
در ادامه دکتر بروجردیان (رئیس دفتر طرح های عمرانی) در رابطه با جزئیات ساختمان آزمایشگاه‌های شیمی توضیحاتی ارائه نمود.
سپس دکتر شکریه (رئیس دانشگاه) ضمن گرامی داشت هفته دولت و خیر مقدم به دکتر سراج، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده شیمی، اظهار امیدواری نمود با توجه به اهتمام رئیس دانشکده، حمایت دکتر سراج و خیرین محترم شاهد اجرای این پروژه و توسعه، رشد و ارتقاء دانشکده شیمی باشیم.

 

سپس دکتر سراج نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای من یک توفیقی است که در جمع شما عزیزان که در خدمت به آموزش و پژوهش کشور هستید باشم. تلاش می‌کنم از مسیر قانون بودجه، کمکی برای ساخت ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی تامین کنیم.
نماینده مجلس افزود: با توجه به اختیاراتی که در حیطه کمک به پروژه‌های ملی و استانی دارم ان شاء ا... امسال بتوانم یک بخش از اعتبارات را به نیازهای این دانشگاه که بخشی از آن مورد تهاجم دشمن قرار گرفته اختصاص دهیم.

 

تقدیر از کارکنان دانشکده پایان بخش این مراسم بود و حضور مهمانان و مدعوین در محل احداث ساختمان آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی و انجام مراسم کلنگ زنی پروژه توسط دکتر سراج (نماینده مجلس شورای اسلامی) پایان بخش مراسم بود.
 
 
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.85572.fa.html
برگشت به اصل مطلب