مرکز نوآوری دلتا توسط رئیس دانشگاه افتتاح شد
آیین گشایش مرکز نوآوری دلتا، همزمان با هفته پژوهش، ۲۴ آذرماه ۱۴۰۰ در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری)، جمعی از مدیران حوزه پژوهش و اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد؛ دکتر طاهری بهروز (رئیس دانشکده مهندسی مکانیک) با خوشامدگویی به رئیس دانشگاه و هیات همراه، از کارگزاری دلتا و همه کسانی که در راهاندازی این مرکز دخیل بودهاند، تشکر کرد. وی با تاکید بر اینکه ماموریت اصلی دانشگاه، تبدیل نیروی انسانی به نیروی انسانی کارآمد، کارآفرین و خلاق است؛ ابراز امیدواری کرد شاهد خروجیهای خوبی از این مرکز نوآوری و نیز مرکز نوآوری دیگر دانشکده مهندسی مکانیک (مرکز نوآوری انرژی) باشیم.
در این مراسم، دکتر انبیاء (رییس دانشگاه) نیز با اظهار خرسندی از راهاندازی مرکز نوآوری دلتا، گفت: به باور من دانشآموختههای دانشگاه علم و صنعت ایران، ارزش افزودهای بیش از دیگر دانشگاهها دارند و در این دانشگاه، گنجینههایی هستند که باید قدر آنها را بدانیم.
رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه آنچه نیاز امروز جامعه ماست، نوآوری است؛ گفت: اعضای هیات علمی و دانشجویان ما، انگیزه و پتانسیل بالایی برای کارهای پژوهش و فناوری دارند و این وظیفه ماست که بسترسازیهای لازم را انجام دهیم. ما بالغ بر ۳۰ مرکز نوآوری و پژوهشکده داریم و یکی از ماموریتهای هیات رئیسه دانشگاه رفع موانع از پیش پای پژوهشگران، برای فعالیتهای پژوهشی جامعه محور این مراکز است.
دکتر انبیاء در ادامه افزود: خوشبختانه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه از دانشکدههای مطرح کشور است و این دانشکده و دیگر دانشکدههای دانشگاه علم و صنعت ایران، برخوردار از انسانهای بزرگی هستند که امیدوارم توفیق داشته باشم قدردان این شخصیتهای عالم باشم. وی در پایان از همه کسانی که این مرکز را پایهگذاری و حمایت کردهاند، تقدیر و از حضور در جمع دانشجویان نوآور و آشنایی با فعالیت گروههای مستقر در مرکز نوآوری دلتا ابراز خوشحالی نمود.
در انتهای این مراسم، مهندس شفیعی (مدیرعامل شرکت توسعه فناوری و نوآوری بایاتک، دانشآموخته مهندسی مکانیک دانشگاه و دانشجوی مدیریت تکنولوژی دانشکده مهندسی پیشرفت)؛ به معرفی تاریخ فعالیت و اقدامات تاسیس و روند جذب تیمهای نوپا در شتابدهنده دلتا پرداخت. وی از هیات رئیسه سابق و فعلی دانشکده مهندسی مکانیک و دانشگاه برای حمایتها و کمکهای آنان تشکر کرد.
در ابتدای این مراسم، دکتر انبیاء و هیات همراه از پروژهها و استارتآپهای مستقر در مرکز نوآوری دلتا بازدید به عمل آوردند.
لازم به ذکر است مرکز نوآوری دلتا، با همکاری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در سال ۱۴۰۰ توسط شرکت توسعه فناوری و نوآوری بایاتک راهاندازی و از شهریورماه سال جاری با اختصاص فضا در طبقه همکف دانشکده مهندسی مکانیک و بازسازی آن و سپس جذب ۶ تیم با زمینه فعالیت مورد نیاز کشور در آبان ماه، فعالیت رسمی خود را آغاز نموده است. خدمات شتابدهی مرکز نوآوری دلتا در ۳ زمینه امنیت غذایی، تجهیزات پزشکی و سلامت دیجیتال است.
بر طبق گفته مهندس شفیعی، اجاره فضای اختصاصی به اساتید و دانشجویان، ارایه مشاوره کسب و کار، خدمات تجاریسازی و رساندن محصول به بازار و جذب سرمایه و منابع برای تیمهای نوپا از دیگر خدماتی است که این مرکز میتواند ارایه دهد.
|