دانشگاه علم وصنعت ایران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی مدیریت امور تربیت بدنی فرم ارزیابی وضعیت مسابقات ورزشی (برون دانشگاهی) ردیف | عوامل مورد ارزیابی | درجات ارزیابی | کاملا مناسب | مناسب | تا حدی مناسب | نامناسب | کاملا نامناسب | 1 | وضعیت اسکان و پاکیزگی محل سکونت | | | | | | 2 | تعداد و ظرفیت اتاقها و تختها | | | | | | 3 | وضعیت دوش ها و حمام ها در محل اسکان | | | | | | 4 | وضعیت غذاخوری، طبخ و توزیع غذا | | | | | | 5 | کمیت و کیفیت غذا در طول مسابقات | | | | | | 6 | مسافت تا محل مسابقه و فراهم نمودن امکانات ایاب و ذهاب توسط میزبان | | | | | | 7 | وضعیت برگزاری برنامه های فرهنگی و تفریحی | | | | | | 8 | نحوه ارائه خدمات اداری و پشتیبانی توسط میزبان | | | | | | 9 | وضعیت رختکن، دستشویی، دوش و حمام در محل مسابقه | | | | | | 10 | وضعیت محل استقرار تیم در مکان مسابقه و نحوه پذیرائی در حین مسابقات | | | | | | 11 | وضعیت محل مسابقه با توجه به شرایط استاندارد(زمین،خطوط،حریم،نور،صوت و جایگاه تماشاگران و ...) | | | | | | 12 | وضعیت و کیفیت کلی برگزاری مسابقات توسط میزبان | | | | | |
نام و نام خانوادگی کارشناس: تاریخ و امضاء: |