|
|
اداره تغذیه- اخبار و اطلاعیه ها
|
نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر
|
|
حذف تصاویر و رنگها | تاریخ ارسال: 1402/1/15 | |
|
قابل توجه دانشجویان محترم:
با توجه به توزیع سحر به همراه وعده افطار و جلوگیری از فاسد شدن غذا و حفظ سلامت و کیفیت غذا نکات زیر را رعایت فرمایید :
۱- پس از دریافت غذا در صورت استفاده نکردن، بایستی غذا با پوشش لازم داخل یخچال نگهداری گردد.
۲- قبل از صرف غذا ،حتما آن را گرم نموده و سپس میل نمایید.
|
|
|
|
نشانی مطلب در وبگاه اداره تغذیه:
http://idea.iust.ac.ir/find-130.17991.72270.fa.html
برگشت به اصل مطلب
|
| |