روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
نشست عمومی بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/10/10 | 

نشست عمومی بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد


به گزارش روابط عمومی، نشست عمومی بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران همزمان با یوم الله 9 دی با حضور دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، اعضای هیات رئیسه و ده ها تن از اعضای هیات علمی دانشگاه در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر پیشوایی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن گرامیداشت 9 دی ماه به تبیین مسیر آینده بسیج دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت. وی بسیج اساتید را تشکلی سیاسی و نه سیاست زده، پیروی از سیاست جذب حداکثری، پایبند به اصول و با بصیرت توصیف کرد و گفت: هدف ما شکل دادن به دولت اسلامی و جامعه ای اسلامی است تا به تمدن نوین اسلامی برسیم.
وی سپس به تشریح برنامه های سازمان بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به منظور تحقق تمدن نوین اسلامی و عملیاتی شدن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: یکی از محورهای این بیانیه علم و پژوهش و تبدیل دانایی به توانایی است. رویکردهای دانشگاه و معاونت های آن در این زمینه مهم است. ماموریت بسیج اساتید در حال حاضر تحقق بیانیه یادشده از طریق نقش آفرینی تخصصی است. بسیج اساتید بر همین مبنا دارای چهار رکن شبکه سازی، نهادسازی، توانمندسازی و گفتمان سازی است.

 


دکتر پیشوایی در ادامه به تشریح ساختار بسیج اساتید، شورای معاونان بسیج اساتید، اقدامات انجام شده برای فعال تر شدن بسیج اساتید دانشکده ها، حمایت از استارت آپ ها و اندیشکده ها و رشد نشریه نباء پرداخت و در نهایت برخی راهبردها و اقدامات کلیدی انجام شده توسط بسیج اساتید در ماه های اخیر را بیان کرد.
دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، سخنران بعدی این مراسم بود که ضمن تبریک روز 9 دی، بسیج را مجموعه ای مبتنی بر حرکت های جمعی توصیف کرد که در گذر زمان مسئولیت های متنوعی به آن محول شده است. وی بسیج را سازمانی برای استفاده از توان جمعی مردم دانست که ثمره فعالیت آن به خصوص در مقایسه با شرایط برخی کشورهای منطقه به وضوح مشخص است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، بسیج را سرچشمه گرفته از حکمت الهی امام راحل دانست و آن را امید انقلاب اسلای لقب داد. رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، اخلاص و عمل را لازمه تقویت هویت بسیج دانست و تصریح کرد: بسیج باید به جامعه امید دهد و نگاه خوش بینانه را در مجامع عمومی و دانشگاه ها حاکم کند.
دکتر ذاکری خواستار شکل دادن به خوشه های تحقیقاتی فعال برای حل مسائل و مشکلات کشور توسط بسیج و فعالیت گسترده تر بسیج دانشگاه ها در این زمینه شد و افزود: خوشبختانه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران برنامه ریزی مفصلی در این زمینه داشته، ولی هر یک از دانشگاه ها باید بر روی موضوعات خاصی متمرکز شوند و راهکارهای اجرائی به سازمان های مختلف ارائه دهند تا از مشکلات موجود کاسته شود. شکل گیری خوشه های علمی تخصصی به همت بسیج اساتید و ارائه پیشنهادهای عملیاتی به دستگاه های دولتی نگاه مسئولان به بسیج را نیز ارتقا می بخشد.

 


در ادامه دکتر زارعی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تشریح اهمیت رویداد نهم دی، به نقش آفرینی دستگاه های تبلیغاتی و سیاسی دولت آمریکا و به خصوص هالیوود برای ایجاد آشوب در کشورهایی همچون عراق و تحریک مردم به خشونت و تخریب اشاره کرد و گفت: آمریکا می خواهد مرحله جدیدی از انقلاب های رنگی را در پرتوی خشونت در کشورهای محور مقاومت گسترش دهد. از همین رو، باندها و گروه های خشونت طلب با الهام از فیلم های سینمایی آمریکایی مانند جوکر در عراق سازماندهی شده اند و برای گسترش خشونت در ایران هم برنامه ریزی های مشابهی تدارک دیده شده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، از تلاش آمریکا برای جنبش سازی در قالب گروه های تهیدست در کشورهای محور مقاومت خبر داد گفت: ایالات متحده قصد دارد زیست بوم واژه مستضعفین را که بر طبق آیات و روایات وارثان زمین هستند، تغییر دهد و گروه هایی را به جمع آنان با عنوان تهیدست نفوذ دهد. اگر چه توده های مردم در ایران و عراق و لبنان مطالباتی دارند، اما جنبش سازی جدیدی در حال رخ دادن است تا افرادی برای خشونت تحریک شوند، کشته سازی شود و تمامی این مسائل نیز خوب جلوه داده شوند. البته زیست بوم ایرانیان اجازه چنین خشونت هایی را نمی دهد.
زارعی 9 دی را نمایش حلم مدنی مقام معظم رهبری، مردم و جامعه اسلامی بعد از هشت ماه خشونت طلبی دانست و تاکید کرد: جانمایی و جعل نوع جدیدی از جنبش تهیدستان در میان مطالبات جامعه اسلامی و انقلابی ایران ممکن نخواهد شد. تداوم حیات انقلاب اسلامی از آن جهت ممکن شده که ایرانیان می توانند از دل سختی ها و مشکلات حماسه بیافرینند. حماسه 9 دی از میانه آتش و خشونت شکل گرفت و در نهایت آرامش در کشور حکمفرما شد. همانطور که از دل مشکلات عملیات کربلای 4، عملیات کربلای 5 شکل گرفت و پیروزی به دست آمد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، در پایان به بیان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: این بیانیه نشان می دهد انقلاب اسلامی به شعارهای خود خیانت نکرده و محافظه کار نشده است، انقلاب اسلامی صرفا با موقعیت تقویمی سر و کار ندارد و دلالت آن مبتنی بر فلسفه تاریخی است، جمهوری اسلامی به مردم سالاری دینی مبدل شده و از تعصبات مفهومی تحمیل شده توسط غرب و پارادایم های غربی عبور کرده و دوگانه هایی مانند ناسازگاری علم و دین را پشت سر گذارده است. انقلاب اسلامی توجه به علم و پژوهش برای قدرت نمایی در برابر دشمنان و شکوفا کردن ظرفیت ها در کشور را برای رهایی از گلوگاه نفت جدی گرفته و در نهایت جمهوری اسلامی جایگزینی ندارد و جایگزین های ارائه شده در برابر آن محکوم به شکست هستند، چون قادر به ارائه نظامی جایگزین نیستند.
وی تصریح کرد: مخالفان جمهوری اسلامی مرتجع هستند، چون ما را به سلطنت و منافقان ارجاع می دهند. البته باید توجه داشت که فساد و ناکارآمدی تهدیدهایی جدی هستند. سپهر سیاسی ایران بعد از بیانیه گام دوم از دوگانه های رایج مانند اصلاح طلب و اصول گرا عبور کرده و در حال حاضر با سه گروه غرب گرایان، نفت گرایان و ظرفیت گرایان مواجه هستیم. گروه اول در 200 سال اخیر هیچ چیز به سفره ایرانیان اضافه نکرده اند. نفت گرایان نیز ظرفیت کش هستند، اما ظرفیت گرایان با شکل دادن به مجلس و دولتی انقلابی می توانند کشور را به پیش ببرند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.58750.fa.html
برگشت به اصل مطلب