برگزاری سمینار آشنایی با فرصتهای پژوهشی و کاربردهای نوین تجارت الکترونیک
نخستین سمینار «آشنایی با فرصتهای پژوهشی و کاربردهای نوین تجارت الکترونیک» با میزبانی گروه سیستمهای اقتصادی و اجتماعی گرایش تجارت الکترونیک دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، چهاردهم اسفندماه 1392، در محل آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.
در این سمینار دکتر مهدی غضنفری (مدیرگروه سیستمهای اقتصادی و اجتماعی)، ضمن تشکر از همکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی صنایع به خاطر مشارکت فعال در برپایی این سمینار و بیان زمینههای بالقوه کشف دانش و کاربردهای صنعتی در حوزه تجارت الکترونیک، بر ضرورت توجه ویژه به موضوع تجارت الکترونیک تأکید نمود و با اشاره به وجود چشم اندازی روشن و ظرفیت بالقوه کم نظیر در حوزه تجارت الکترونیک، به دانش آموختگان این گرایش نوید داد که آینده خوبی در انتظار متخصصان عرصه تجارت الکترونیک در کشور است و ظرفیت قابل ملاحظهای از فرصتهای شغلی در این حوزه، قابل مشاهده است.
وی در ادامه سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با یاری خداوند متعال و تلاش مضاعف، دانشکده مهندسی صنایع بتواند با همکاری شایسته و حمایت همه جانبه از پایاننامههای دانشجویی، شرایط مناسب تری را برای دانشجویان در راستای افزایش کیفیت و کسب سهم حداکثری در حوزه تجارت الکترونیک فراهم آورد. وی با بیان این نکته که در هر جایی که چالش ها و مسائل جدی وجود دارد، در همان جا فرصتهای بکری نیز برای تلاش و پیشرفت وجود دارد، دانشجویان و اساتید حاضر در سمینار را به همت مضاعف برای رویارویی با مسائل و استفاده از فرصتهای بکر موجود در چنین فضاهایی فرا خواند و برای همه تلاشگران پیشرفت و سربلندی کشور، آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه این نشست که با حضور رئیس دانشکده مهندسی صنایع و جمعی از اساتید این حوزه برگزار شد، سخنرانان مطابق با برنامه زمانبندی اعلام شده، مطالب خود را با موضوعات سیستمهای پرداخت الکترونیک، وب معنایی، هوش تجاری، بازاریابی اینترنتی، تجارت الکترونیک سیار و محاسبات فراگیر و تحلیل شبکههای اجتماعی ارائه نمودند.
در این بین، مدیر کل بازاریابی شرکت ایرانسل در ارتباط با نمونههای موفق و کاربردی سیستمهای پرداخت الکترونیک در این شرکت سخنرانی کرد. همچنین عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به معرفی حوزههای آموزشی و پژوهشی تحلیل شبکههای اجتماعی پرداخت.
در پایان نیز مهندس پاریاب (دبیر کل انجمن علمی تجارت الکترونیک ایران)، با ایراد سخنرانی پیرامون ارتباط دانشگاه با حوزه کاربردی تجارت الکترونیک، به بیان شرایط حمایت علمی و مالی از پایاننامههای دانشجویی در این حوزه پرداخت.
لازم به ذکر است در این سمینار، از تلاشهای مهندس اقدس بدیعی به عنوان دبیر این سمینار و همچنین از زحمات و همکاری دانشجویان، سخنرانان و تمامی افرادی که به نحوی در پربار بودن و شکلگیری سمینار نقش تأثیرگذاری ایفا نمودند، با اهدای لوح یادبود، قدردانی شد.
|