برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره هیأت امنا::
اعضای هیأت امنا::
اعضای کمیسیون دائمی::
آیین نامه ها::
وظایف و اختیارات::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اطلاعات تماس
AWT IMAGE
آدرس: خیابان هنگام -
 دانشگاه علم و صنعت ایران
ساختمان ریاست - طبقه همکف
 دبیرخانه هیات امناء
 کدپستی 1674613114
تلفن : 77240248
تلفن داخلی دفتر : 5271
فاکس : 77240643
 
..
:: به پایگاه دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه خوش آمدید ::

تاریخچه هیات امنا
  قبل از پیروزی انقلاب اسلامی:
۱- با شکل­ گیری نهاد دانشگاه در کشور و آغاز به کار دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ ، شورایی به نام «شورای دانشگاه» در آن دانشگاه وجود داشت که  بسیاری از اختیارات و وظایف هیأت امنا را انجام می داد و دارای کارکرد هیأت امنا بود .
۲- در سال ۱۳۳۹ در اساسنامه دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) هیات امنا به عنوان اولین رکن دانشگاه مطرح شد.
۳-  دانشگاه شیراز (پهلوی سابق) اولین دانشگاهی بود که دارای هیات امنا شد. در قانون تاسیس آن دانشگاه که در سال ۱۳۴۳ به تصویب رسید،  هیات امنا نماینده قانونی دانشگاه بود و کلیه امور علمی، فنی، آموزشی، مالی، اداری و استخدامی دانشگاه نیز زیر نظر  هیات امنا اداره می‌شد.
۴- دانشگاه صنعتی شریف نیز در سال ۱۳۴۴ دارای هیات امنا شد.
۵- قانون هیات امنای دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۶ به تصویب مجلسین رسید و به دولت اجازه داده شد در صورت اقتضا، مقررات این قانون را در سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها و موسسات تعلیماتی عالی و تحقیقاتی کشور اجرا نماید.
۶-  اولین جلسه هیات امنای دانشگاه مشهد،  در تاریخ ۱۵/۱۱/۱۳۴۶ تشکیل شد.
۷- قانون هیات های امنای موسسات عالی علمی دولتی در  سال ۱۳۵۰  به تصویب مجلسین وقت رسید و براساس این قانون، دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی به منظور ایجاد هماهنگی و یکپارچگی بیشتر،  موظف شدند که هیات امنای مستقلی تشکیل دهند.
۸- سرانجام در سال ۱۳۵۳،  پس از تصویب  قانون اصلاح پاره‌ای از مواد قانون هیات­ های امنای موسسات عالی علمی- دولتی در مجلسین  وقت، وزارت علوم و آموزش عالی مکلف شد که برای هر یک از دانشگاه های دولتی و غیردولتی و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی، هیات امنایی با ترکیب و وظایف یکسان و طبق مقررات مربوطه تشکیل دهد.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی:
۱- به استناد لایحه قانونی انحلال هیات­ های امنای دانشگاه­ ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی اعم از دولتی و غیر دولتی و خصوصی مصوب۱۳/۱۲/۱۳۵۷، وظایف و اختیارات هیات­ های امنای کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منحل و مطابق با همین قانون، وظایف و اختیارات هیات­ های امنا به هیات سه­ نفری جانشین هیات­ های امنا متشکل از وزیر فرهنگ و آموزش عالی، وزیر مشاور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر طرح های انقلاب، واگذار شد.
۲- بر اساس مفاد  قانون تشکیل هیات­ های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی که در  جلسات ۱۸۱ و ۱۸۳ مورخ ۹/۱۲/۶۷ و۲۳/۱۲/۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. هر یک از وزارتخانه‌های «علوم، تحقیقات و فناوری»  و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» مکلف شدند برای دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به خود  هیات امنایی با ترکیب مندرج در قانون یادشده تشکیل دهند.

 
پیوندها
AWT IMAGE
AWT IMAGE
::
پیوندهای فوری
ارتباط با ما
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
:. آمار بازدید‌های تمام پایگاه:
تمام بازدید‌ها: 605962365
بازدید 24 ساعت قبل: 290806
:.آمار بازدید‌های بخش جاری:
تمام بازدید‌ها: 172146
بازدید 24 ساعت قبل: 61
::
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.77 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4665