[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
در باره مرکز::
معرفی افراد::
زمینه های تحقیقاتی::
فضاها ، امکانات و تجهیزات::
دستاوردها و افتخارات::
اخبار علمی مرکز::
دوره های آموزشی::
تسهیلات پایگاه::
آلبوم تصاویر::
::
دوره های آموزشی کوتاه مدت
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
اطلاعات سايت crc مفيد است
ضعيف
متوسط
خوب
عالي
   
..
RSS

AWT IMAGE

..
کتب منتشر شده

AWT IMAGE

الکتروفیلترهای صنعتی

AWT IMAGE

سیمان پرتلند

AWT IMAGE

سیمان

AWT IMAGE

کوره های دوٌار

..
:: کنترل کیفیت در صنعت سیمان ::
شناسنامه دوره آموزشی
عنوان دوره
کنترل کیفیت در صنعت سیمان
اهداف دوره
1. ارائه اطلاعات مفید و کاربردی در مورد کلیه موثر بر کیفیت سیمان
2. آموزش کاربردی پرسنل کارخانجات سیمان بمنظور ارتقا هرچه بیشتر کیفیت سیمان تولیدی
موضوعات دوره
1. اکسیدهای اصلی و فرعی سیمان و نقش هرکدام در کیفیت سیمان
2. شرایط مواد معدنی برای استفاده در صنعت سیمان
3. انواع مواد اولیه مصرفی در تهیه مواد خام سیمان
4. مقایسه انواع سیستم های واکنشی و مشخصات اکنش های فاز جامد و ضرورت پودر کردن و یکنواخت سازی
5. شرایط لازم برای انجام واکنش ها در سیستم پخت
6. مهمترین عوامل موثر بر قابلیت پخت مواد
7. اهمیت استفاده از مارل به جای سنگ آهک و خاک رس
8. تاثیر ترکیب مینرالی مواد خام به قابلیت پخت
9. سلامتی سیمان و عوامل تهدید کننده
10. پارامترهای کیفی مواد خام، کلینکر سیمان و نقش هرکدام بر فرایند پخت و خواص سیمان
11. نوسانات غیر مجاز در ترکیب شیمیایی خوراک کوره و عواقب نا مطلوب آن شامل :
 تشکیل رینگ های مزاحم، افزایش مصرف سوخت، تشکیل کوتینگ نا پایدار، کاهش تولید و عدم یکنواختی کیفیت سیمان
12. اررزیابی نوسانات شیمیایی موجود در خوراک کوره
13. روشهای کاهش نوسانات:
 معدنکاری انتخابی، بسترهای اختلاط، سیلوهای اختلاط و همگن ساز و کاهش نوسانات ناشی از کاهش غبار برگشتی
14. تحولات فیزیکی، شیمیایی و مینرالی مواد در فرایند پخت
15. واکنش های کلسیناسیون و تشکیل آلیت
16. نقش موثر فاز مذاب در واکنش تشکیل آلیت و مقدار اپتیمم آن
17. فاکتورهای موثر بر قابلیت پخت مواد
18. ارزیابی سریع کیفیت کلینکر به کمک وزن لیتری آن
19. مراحل خنک کردن کلینکر و تاثیر نحوه سرد کردن بر خواص کلینکر و سیمان
20. فازهای اصلی و جزئی کلینکر و خواص هرکدام از آنها
21. تاثیرات کانی و اکسیدهای مزاحم بر خواص سیمان
22. روش های تعیین ترکیب مینرالی کلینکر سیمان
23. ضرورت آسیاب کردن کلینکر و اهمیت کنترل توزیع دانه بندی و نرمی سیمان در کیفیت آن
24. ضرورت افزودن گچ به کلینکر و اهمیت کنترل مقدار گچ
25. ضرورت خنک سازی آسیابهای سیمان و کنترل دمای آن
26. هیدراتاسیون فازهای کلینکر و گیرش و سخت شدن سیمان
27. عوامل موثر بر مقاومت فشاری خمیر سیمان
28. نیازهای متضاد در کنترل مقدار آب و تکنیک های کاهش نسبت w/c
29. نتایج مثبت کاهش نسبت w/c در مقاومت و دوام خمیر سخت شده سیمان
30. مهمترین عوامل فیزیکی و شیمیایی خوردگی و تخریب سازه های بتنی
مخاطبین دوره:
کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه و کنترل کیفی با مدرک دیپلم به بالا
مدت: دو روز


دفعات مشاهده: 12219 بار   |   دفعات چاپ: 2694 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 178 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
cement research center