|
|
|
|
کنترل کیفیت در صنعت سیمان |
|
|
|
|
شناسنامه دوره آموزشی عنوان دوره کنترل کیفیت در صنعت سیمان اهداف دوره 1. ارائه اطلاعات مفید و کاربردی در مورد کلیه موثر بر کیفیت سیمان 2. آموزش کاربردی پرسنل کارخانجات سیمان بمنظور ارتقا هرچه بیشتر کیفیت سیمان تولیدی موضوعات دوره 1. اکسیدهای اصلی و فرعی سیمان و نقش هرکدام در کیفیت سیمان 2. شرایط مواد معدنی برای استفاده در صنعت سیمان 3. انواع مواد اولیه مصرفی در تهیه مواد خام سیمان 4. مقایسه انواع سیستم های واکنشی و مشخصات اکنش های فاز جامد و ضرورت پودر کردن و یکنواخت سازی 5. شرایط لازم برای انجام واکنش ها در سیستم پخت 6. مهمترین عوامل موثر بر قابلیت پخت مواد 7. اهمیت استفاده از مارل به جای سنگ آهک و خاک رس 8. تاثیر ترکیب مینرالی مواد خام به قابلیت پخت 9. سلامتی سیمان و عوامل تهدید کننده 10. پارامترهای کیفی مواد خام، کلینکر سیمان و نقش هرکدام بر فرایند پخت و خواص سیمان 11. نوسانات غیر مجاز در ترکیب شیمیایی خوراک کوره و عواقب نا مطلوب آن شامل : تشکیل رینگ های مزاحم، افزایش مصرف سوخت، تشکیل کوتینگ نا پایدار، کاهش تولید و عدم یکنواختی کیفیت سیمان 12. اررزیابی نوسانات شیمیایی موجود در خوراک کوره 13. روشهای کاهش نوسانات: معدنکاری انتخابی، بسترهای اختلاط، سیلوهای اختلاط و همگن ساز و کاهش نوسانات ناشی از کاهش غبار برگشتی 14. تحولات فیزیکی، شیمیایی و مینرالی مواد در فرایند پخت 15. واکنش های کلسیناسیون و تشکیل آلیت 16. نقش موثر فاز مذاب در واکنش تشکیل آلیت و مقدار اپتیمم آن 17. فاکتورهای موثر بر قابلیت پخت مواد 18. ارزیابی سریع کیفیت کلینکر به کمک وزن لیتری آن 19. مراحل خنک کردن کلینکر و تاثیر نحوه سرد کردن بر خواص کلینکر و سیمان 20. فازهای اصلی و جزئی کلینکر و خواص هرکدام از آنها 21. تاثیرات کانی و اکسیدهای مزاحم بر خواص سیمان 22. روش های تعیین ترکیب مینرالی کلینکر سیمان 23. ضرورت آسیاب کردن کلینکر و اهمیت کنترل توزیع دانه بندی و نرمی سیمان در کیفیت آن 24. ضرورت افزودن گچ به کلینکر و اهمیت کنترل مقدار گچ 25. ضرورت خنک سازی آسیابهای سیمان و کنترل دمای آن 26. هیدراتاسیون فازهای کلینکر و گیرش و سخت شدن سیمان 27. عوامل موثر بر مقاومت فشاری خمیر سیمان 28. نیازهای متضاد در کنترل مقدار آب و تکنیک های کاهش نسبت w/c 29. نتایج مثبت کاهش نسبت w/c در مقاومت و دوام خمیر سخت شده سیمان 30. مهمترین عوامل فیزیکی و شیمیایی خوردگی و تخریب سازه های بتنی مخاطبین دوره: کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه و کنترل کیفی با مدرک دیپلم به بالا مدت: دو روز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|