[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/19 | 
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح


 
سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و دانشگاه علم و صنعت ایران، هجدهم اسفندماه ۱۳۹۹ تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه، توسعه همکاری و تعاملات اجرایی، علمی، آموزشی و پژوهشی بین سازمان جغرافیایی و دانشگاه جهت استفاده از امکانات و توانمندی های علمی، سرمایه انسانی، فنی، اطلاعاتی، تجربه و تخصص دو طرف بوده است.
امیر سرتیپ دوم دکتر مجید فخری (رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح) و هیات همراه پس از ورود به دانشگاه، ابتدا از مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه بازدید و از نزدیک با دستاوردها و پروژه های این مرکز دانشگاه آشنا شدند.
امیر سرتیپ دوم فخری سپس جهت بحث و تبادل نظر و امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه، در نشستی که در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، شرکت کرد. در این نشست از سوی دانشگاه، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر علائیان (رییس دانشکده ریاضی)، دکتر موسوی میرکلایی (مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و استاد دانشکده مهندسی برق)، دکتر شریعت (رئیس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی دانشگاه) و دکتر وحیدی (مدیر گروه علوم کامپیوتری دانشکده ریاضی) حضور داشتند.
در نشست مذکور ابتدا دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست) جلسه را آغاز و ضمن ابراز خرسندی از حضور امیر سرتیپ فخری و همراهان در دانشگاه علم و صنعت ایران، به معرفی دانشگاهیان حاضر در جلسه پرداخت.
سپس دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام هفتم شیعیان و خوشامدگویی به رییس سازمان جغرافیایی و هیات همراه؛ شرایط دانشگاه در زیست بوم جدید آن را تبیین و گام های بزرگ دانشگاه در جهت حمایت و تحقق فعالیت های فناورانه را معرفی کرد. وی با اشاره به راه اندازی سه مرکز نوآوری جدید در سال جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران، در خصوص اجرای چند پروژه موفق فناورانه با حمایت صندوق خطرپذیر دانشگاه توضیح داد و تاکید کرد: زیست بوم جدید دانشگاه، کمک خواهد کرد مسایل، مشکلات و مباحث سازمان های اجرایی در صنایع مختلف برای مجموعه های دانشگاهی شناخته شود و تعاملات خوبی برای رفع آن شکل گیرد.

 رییس دانشگاه با اشاره به طرح ماموریت های تقاضامحور برای دانشگاه تصریح کرد: همکاران ما در اجرای این ماموریت ها به صورت شبکه ای عمل نموده و از توانمندی و تجربیات همه دستگاه های مرتبط با موضوع در قالب انعقاد تفاهم نامه همکاری، استفاده می کنند.

در این جلسه دکتر علائیان در خصوص ماموریت اخیر دانشکده ریاضی در خصوص علوم کامپیوتری؛ دکتر موسوی میرکلایی درباره سابقه پروژه های دانشکده مهندسی برق در زمینه تولید گیرنده های ماهواره ای و همکاری های مشترک آن با مجلات برتر بین المللی برق و دکتر شریعت در زمینه معرفی پروژه ها و توانمندی های مرکز تحلیل داده های حمل و نقل دانشگاه توضیحاتی ارایه کردند که مورد استقبال طرف مقابل قرار گرفت.
سپس امیر سرتیپ دوم دکتر فخری (رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح) با تشکر از دانشگاه علم و صنعت ایران برای تدارک این نشست و تسلیت شهادت امام موسی کاظم (ع) و تبریک پیشاپیش مبعث رسول (ص)، گفت: سازمان جغرافیایی برای تحلیل داده های بزرگ خود به دنبال راه حل های جدید است. وی با اشاره به دریافت روزانه تصاویر هوایی بسیار از طریق پهبادها در سراسر کشور گفت: و ما اگر نتوانیم داده ها را درست ذخیره و پردازش کنیم، گویی کاری انجام نداده ایم.
 رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با اظهار شگفتی از ارایه گزارش دکتر شریعت در خصوص توانمندی های تحلیل داده های دانشگاه گفت: ما با چند شرکت خصوصی درباره ایستگاه GNSS همفکری داریم و خوشحال می شویم با دانشگاه در این زمینه هم افزایی داشته باشیم چرا که دقت این ایستگاه ها بسیار مهم است.
امیر سرتیپ دوم دکتر فخری با اشاره به اینکه کشورهای انگشت شماری در جهان نرم افزار تحلیل GNSS را دارند ابراز امیدواری کرد به عنوان چهارمین کشور بتوانیم این نرم افزار را تولید کنیم. وی همچنین با اشاره به دیگر زمینه های همکاری مشترک با دانشگاه افزود: ما در زمینه پتانسیل علمی و زیرساخت در مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا هیچ کم و کسری در کشور نداریم ولی در سطح کاربرد و عملی کردن آن در مراحل ابتدایی هستیم و علیرغم همه این توانمندی ها، هنوز نتوانسته ایم آنها را در سبد خدماتی که مشکلات کشور را حل می کند، پیاده سازی کنیم. وی ابراز امیدواری کرد برگزاری این نشست، آغاز یک کار بزرگ برای کاربردی کردن بسیاری از علومی باشد که بنیه علمی آن به طور جدی در کشور وجود دارد.
 

امضاء تفاهم نامه
در پایان این نشست، قرارداد همکاری فی ما بین توسط دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و امیر سرتیپ دوم دکتر فخری (رییس سازمان جغرافیایی)، امضا و تبادل شد.

دفعات مشاهده: 2139 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665