درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: سخنرانی یک محقق از دانشگاه شفیلد ::

قطب علمی مواد پیشرفته فلزی و سرامیکی" در راستای گسترش روابط بین المللی خود، در روز یکشنبه مورخ 21/11/86 از آقای دکتر مارک گوگان (Dr.Mark Geohegan) دعوت به عمل آورد.آقای دکتر گوگان محقق در زمینه علوم تجربی در دانشگاه شفیلد بوده و محوریت تحقیقاتشان پیرامون فیزیک پلیمرها در سطح و سطوح مشترک، واسطه های هتروژن، پلیمرهای نیمه رسانا و نانو تکنولوژی می باشد. ایشان در زمینه "کاربرد نانو تکنولوژی در عرصه پلیمر" تحقیقات گسترده ای را انجام داده اند. سخنرانی نامبرده با موضوع "توصیفی برای کنترل حرکت مولکولی ذرات در مقیاس نانو" برگزار گردید. در ادامه ایشان به معرفی دوره کارشناسی ارشد نانو تکنولوژی در دانشگاههای لیدز (Leeds) و شفیلد (Sheffield) پرداختند. در این مراسم آقای استفان پارکین (Stephen Parkin) به عنوان مدیر امور روابط بین الملل دانشگاه شفیلد حضور داشتند. این مراسم با حضور اعضاء قطب و تنی چند از اساتید دانشکده و جمعی از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده مواد و متالورژی برگزار گردید. در پایان دانشجویان به طرح سئوالات خود پیرامون مطالب ارائه شده و همچنین در رابطه با چگونگی تحصیل در رشته نانو تکنولوژی در دانشگاههای شفیلد و لیدز پرداختند.

AWT IMAGEAWT IMAGE

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122