درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: حضور هیأتی از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا ::

حضور هیأتی از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا

روز چهارشنبه 16مرداد 1387، هیأتی متشکل از سه استاد از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا شامل دکتر میشل وود رئیس دانشکده ساخت محیط، دکتر پیتر مورفی رئیس بخش فارغ‌التحصیلان دانشکده ساخت محیط و پروفسور سیدنی نیوتن استاد دانشکده ساخت محیط در دانشگاه حضور یافته و با آقایان دکتر بازیار معاون پژوهشی و دکتر میرزا‌محمدی رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه و دکتر بهزادفر معاون پژوهشی دانشکده معماری دیدار نمودند.

در این دیدار ضمن معرفی امکانات و توانمندی‌های دانشگاه علم و صنعت ایران، در خصوص موضوعات مورد علاقه طرفین بخصوص تبادل اساتید و دانشجویان،‌ برگزاری دوره‌های مشترک و اعطای بورس تحقیقاتی به دانشجویان ایرانی و همچنین شرکت در گردهمائی‌های علمی دو طرف بحث و تبادل نظر صورت گرفت. مقرر گردید دانشکده ساخت محیط دانشگاه نیوساوت ولز و دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، جزئیات مربوط به همکاری‌های پیشنهادی را تنظیم نمایند.

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122