[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛

هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه در حضور خانواده آنان ::
 | تاریخ ارسال: 1403/4/12 | 
برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه در حضور خانواده آنان


آیین تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، روز دوشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۳ با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و دانشکده‌ها، دانشجویان سرآمد و خانواده آنان، در سالن شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم،
که به همت معاونت آموزشی و دفتر استعدادهای درخشان برگزار شد؛ پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه)، به معرفی سابقه تاسیس و تاریخچه دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت و با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، قدیمی‌ترین دانشگاه کشور است و اولین دانش‌آموخته مهندسی کشور را در سال ۱۳۱۱ به کشور تقدیم داشته، تاکید کرد: دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران، پایه‌گذار و موسس چندین صنعت در کشور، از جمله صنایع نساجی، کاشی، ضرابخانه، فرآوری قند، سیمان، ریخته‌گری، جوش و سرامیک بوده‌اند و صنعت ماهواره نیز بالغ بر ۲۰ سال قبل در دانشگاه علم و صنعت ایران متولد شد که همه این‌ها موید این است که دانشگاه علم و صنعت ایران در قریب به ۱۰۰ سال عمر خود، خدمات بسیاری به جامعه علمی و کشور ارائه داده است.

 

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه ویژگی اصلی دانشگاه علم و صنعت ایران از ابتدای بنیان آن، تربیت دانشجویان مهارت‌ورز بوده است، گفت: از دیرباز تا کنون، دانشگاه علم و صنعت ایران در صنعت و بازار کار مطرح بوده است و دانش‌آموختگان ما به سرعت جذب بازار کار و صنایع می‌شوند.
دکتر یونسیان سپس به معرفی دستاوردهای اخیر دانشگاه، از جمله احراز پیاپی رتبه اول دانشگاه‌های کشور در زمینه مقالات علمی با کسب بالاترین سرانه (حدود ۵ مقاله)؛ کسب رتبه اول کشور در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت و همچنین احراز رتبه ۴۳۶ در بین بیش از ۴۰ هزار دانشگاه دنیا در نظام رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۵، اشاره کرد و تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران جزو یک درصد دانشگاه‌های برتر دنیاست.
رئیس دانشگاه در پایان با تاکید بر اینکه دانشجویان سرآمد، افتخار دانشگاه هستند، به خانواده دانشجویان و دانشجویان سرآمد برای کسب موفقیت آنان تبریک گفت و از برگزارکنندگان این برنامه تشکر کرد. وی اعلام کرد دانشجویان سرآمد در نیمسال بعد هزینه تغذیه و رفاهی را مهمان دانشگاه هستند و این جدا از هدیه معاونت آموزشی دانشگاه به این دانشجویان است.

 

سخنران بعدی مراسم، حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) بود که بر لزوم توجه به تهذیب در کنار علم تاکید کرد و به دانشجویان سرآمد و خانواده آنان تبریک گفت.
آخرین سخنران این مراسم دکتر سید افقهی (قائم مقام بنیاد ملی نخبگان) بود. وی با تبریک موفقیت علمی دانشجویان سرآمد و تبریک مضاعف به خانواده و اساتید این دانشجویان در به ثمر نشستن زحماتشان، به بیان توضیحاتی در خصوص وظایف و برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان پرداخت.
 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به فعالیت‌های سه سال اخیر بنیاد ملی نخبگان، با بیان احیای مجدد رویکرد نخبه‌پروری در کشور در دولت شهید رئیسی؛ به اقداماتی مانند ایجاد فرایند اشتغال نخبگان در دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی و نیز بخش خصوصی؛ طراحی مکانیسم جذب نخبگان در بدنه هیات علمی (خارج از فراخوان جذب)؛ احیای المپیادهای علمی باشگاه دانش‌پژوهان جوان و ابلاغ راه‌اندازی مجموعه‌های خانه‌های نخبگان اشاره کرد
دکتر سید افقهی با تصریح بر اینکه برای پیشرفت کشور، باید حکمرانی دانش‌بنیان داشته باشیم و نخبه کسی است که اثرگذاری بارز داشته باشد، گفت: در سند راهبردی کشور در امور نخبگان، استقرار نظام گزینش اصلح مسئولان کشور توسط بنیاد ملی نخبگان را داریم. یافتن راه حل مسایل کشور، بر عهده نخبگان است و ایجاد چنین بستری، وظیفه ذاتی بنیاد ملی نخبگان است.

 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان با اشاره به ابلاغ مسیر نخبگی در اواخر سال گذشته، گفت: بنا شد بنیاد دانشجویان فعال را مشمول حمایت قرار دهد که از مصادیق آن، رویدادهای معتبر است و این رویداد امروز یکی از آنهاست لذا همه دانشجویان سرآمدی که امروز تقدیر می‌شوند، تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت و این بنیاد از همه شما در مسیر نخبگی حمایت خواهد کرد.
در ادامه مراسم قرارداد بورسیه صنعتی مابین دانشگاه علم و صنعت ایران و بنیاد نخبگان تهران به امضا رسید.

 

برگزاری آیین تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه و عکس یادگاری، پایان‌بخش این مراسم بود.
در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، تعداد ۱۱۰ دانشجوی دانشگاه از سه مقطع، سرآمد شناخته شدند.
گفتنی است آیین‌نامه جامع شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ها، سال گذشته از سوی سازمان امور دانشجویان تهیه و تنظیم و توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شد. بر اساس این آیین‌نامه، دانشجویان سرآمد در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، فرهنگی و اجتماعی، ورزشی، هنری و بین‌المللی معرفی و به آن‌ها تسهیلات ارائه می‌شود.

 
دفعات مشاهده: 1698 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665