کسب موفقیت‌ در مسابقه ICPC

| تاریخ ارسال: 1403/3/1 |
مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دانشجویی ICPC ، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این مسابقه تیم دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر به مقام بیست و چهارم کشوری و رتبه چهارم در بین تیمهای اعزامی دانشگاه علم و صنعت دست یافت و به مسابقات منطقه ای غرب آسیا که در ۱۰ و ۱۱ خرداد برگزار می‌شود راه پیدا کرد.
 لازم به ذکر است ICPC مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی است که هر ساله توسط موسسه ACM  در مراحل منطقه‌ای و جهانی برگزار می‌شود. این مسابقه به صورت تیمی برگزار و هر تیم حداکثر ۳ شرکت‌کننده را شامل می‌شد که در آن دانشجویان باید به ۱۰ سوال (پنج سوال مبانی برنامه‌سازی و پنج سوال طراحی الگوریتم‌ها) پاسخ می‌دادند.
در این مسابقه تیم اول دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر متشکل از آقایان امیرحسین عصار و محمدامین عباسی با حل 9 سوال مسابقه موفق به کسب جایگاه 24 در رده بندی نهایی و رتبه چهارم در بین تیمهای اعزامی دانشگاه علم و صنعت شدند.
از نظر میزان مشارکت نیز دانشگاه علم و صنعت ایران با ۴۸ تیم بعد از دانشگاه صنعتی شریف در مقام دوم قرار گرفت. با توجه به امتیازات کسب شده در سال های گذشته، ۴ تیم منتخب از دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقات منطقه ای غرب آسیا که در ۱۰ و ۱۱ خرداد برگزار می‌شود حضور پیدا خواهند کرد.
سرپرستی تیم‌های دانشجویی دانشگاه، امسال بر عهده دکتر سیده فرزانه غیور باغبانی بود.
کسب موفقیت‌های تیم‌های دانشجویی در مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دانشجویی کشوری را به ایشان و سرپرست تیم تبریک گفته، توفیقات دانشجویان را در مسابقات منطقه ای آرزومندیم.

دفعات مشاهده: 1500 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر