فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه و شرکت پالایش گاز پارسیان ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/22 |

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه و شرکت پالایش گاز پارسیان

دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت پالایش گاز پارسیان، تفاهم‌نامه گسترش همکاریها در حوزه ارزیابی و ارتقای قابلیت اطمینان در فرآیندهای حیاتی شرکت پالایش گاز پارسیان را به امضا رساندند.

این تفاهم‌نامه با توجه به اهمیت موضوع تولید پایدار و ایمن گاز طبیعی و در جریان بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ توسط دکتر طالبی (معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران) و مهندس عملدار بابایی (مدیرعامل شرکت پالایش گاز پارسیان) و در حضور دکتر احمد زمانی (مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز) منعقد گردید.

شایان ذکر است گام نخست این تفاهم‌نامه، اجرای یک قرارداد پژوهشی جهت ارزیابی وضعیت کنونی شرکت پالایش گاز پارسیان طی ۱۴ ماه می‌باشد.

دفعات مشاهده: 562 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652