فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/5 |
رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

در مراسمی باشکوه، رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان خانم و همسر کارمندان آقا، به همراه فرزندان آنها روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آمفی‌تئاتر شهید بهرامی دانشگاه از ساعت ۱۴ الی ۱۶:۳۰ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
این رویداد توسط مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه با هدف تجلیل از مادران شاغل صاحب فرزند و همسر کارمندان آقا و ترویج قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه
۴ شهر تهران برگزار گردید.

در این رویداد پس از قرائت قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، ابتدا دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه) ضمن عرض خیر مقدم اظهار داشت: خیلی خرسندم که اولین جلسه عمومی من با شما کارمندان عزیز است. من از طرف خودم و هیات رئیسه دانشگاه از همه شما تشکر و قدردانی می‌کنم علی‌الخصوص از مادران شاغل که وظیفه مادری باعث می‌شود که مشقت زیادی را در کارشان متحمل شوند. رئیس دانشگاه افزود: دانشگاه در سال گذشته توانسته در حوزه پژوهش، ارتباط با صنعت و همچنین آموزش، مقام برتر را کسب نماید که همه این موارد را مدیون زحمات و تلاش شما عزیزان می‌باشیم.

دکتر یونسیان در پایان اشاره داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران، دوستدار خانواده است و از تحکیم خانواده و دانش‌افزایی بیشتر خانواده‌ها حمایت می‌نماید.

در ادامه این مراسم، دکتر صاحب (مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران)،ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه بابت برگزاری چنین مراسمی،  اشاره کرد: باید کار فرهنگی در اولویت باشد و همچنین حال خوب ساختنی نیست، بلکه هر فرد باید همان قدر که به سلامت جسم اهمیت می‌دهد، همان قدر هم به سلامت روح خود توجه نماید.

سخنران بعدی این مراسم، دکتر زارع (عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی) بود. وی به ارائه نکاتی چند در مورد مدیریت نقش‌ها در زندگی و تکنیک‌هایی که بتوانیم همیشه حس خوب و مثبتی داشته باشیم تا این حس بتواند تاثیر بسزایی در بقیه نقش‌های زندگی‌مان داشته باشد، اشاره نمود.

اجرای برنامه هنری توسط گروه نوجوانان ناشنوا، پخش کلیپ، اجرای مسابقه برای فرزندان همکاران و تقدیر از مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر بخش‌های دیگر این رویداد فرهنگی بود.

دفعات مشاهده: 1051 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652