برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر ::
 | تاریخ ارسال: 1402/1/15 | 
                                          

قابل توجه دانشجویان محترم:

با توجه به توزیع سحر به همراه وعده افطار  و جلوگیری از فاسد شدن  غذا و حفظ سلامت و کیفیت غذا  نکات زیر را رعایت فرمایید :

۱- پس از دریافت غذا در صورت استفاده نکردن، بایستی غذا با پوشش لازم  داخل یخچال نگهداری گردد.

۲- قبل از صرف غذا ،حتما آن را گرم نموده و سپس میل نمایید.

دفعات مشاهده: 2045 بار   |   دفعات چاپ: 416 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665