نام و نام خانوادگی: شماره دانشجوئی : شماره اتاق: نام خوابگاه : |
ردیف |
معیارها (۱۲۰امتیاز) |
بسیار زیاد |
زیاد |
نسبتاً |
کمی |
|
رعایت نظم و ترتیب در اتاق(۲۰امتیاز) |
|
آراستگی و چیدمان مناسب (تعبیه محل مناسب جهت نگهداری ظروف تمیز، قفسه کتاب، و جانمایی درست وسایل که امکان سقوط آن ها نباشد و ...)؛ (۸امتیاز) |
|
|
|
|
|
قرار دادن کفش ها و دمپاییها در محل مناسب و پراکنده نبودن در فضای راهرو؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
|
قرار دادن منظم لباس ها در مکانهای در نظر گرفته شده و مرتب بودن فضای کمدها؛(۷امتیاز) |
|
|
|
|
جلوگیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق ها(۲۰ امتیاز) |
|
نبودن باقیمانده ذرات مواد غذایی بر روی سطوح و کف اتاقها؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
|
پاکیزه بودن قسمتهای زیرین و پشت وسایل موجود در اتاق؛ (۴امتیاز) |
|
|
|
|
|
نگهداری مواد غذایی خشک مانند حبوبات، غلات، برنج، ماکارونی و غیره در ظروف فلزی و یا پلاستیکی با درب محکـم (ایـن گونه مواد غذایی داخل کیسه های نایلونی نباشد)؛(۴امتیاز) |
|
|
|
|
|
نبودن ظروف شسته نشده داخل اتاق ها، زیر تخت ها و یا داخل کمدها؛(۴امتیاز) |
|
|
|
|
|
تمیز نمودن تمامی وسایلی که از بیرون به داخل اتاق آورده میشوند مانند چمدان، ساک، کفش ها و ... (قبل از ورود به اتاق)؛(۳امتیاز) |
|
|
|
|
رعایت بهداشت فردی(۲۰ امتیاز) |
۹ |
خشک کردن وسایل استحمام در نور آفتاب برای جلوگیری از انتشار بیماریهای قارچی و آویزان نکردن در فضای اتاق و راهروها؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۰ |
عدم استفاده مشترک از لوازم شخصی مانند کیسه حمام و لیف، حوله، تیغ، دمپایی، روسری، کلاه، لباس، وسایل خواب اختصاصی؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۱ |
پاکیزه بودن ملحفه، روبالشی و پتو؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۲ |
قرار ندادن لباسها و جورابهای شسته نشده در اتاق و یا در کنار و روی تخت؛(۵ امتیاز) |
|
|
|
|
روش صحیح نگهداری مواد غذایی(۲۰امتیاز) |
۱۳ |
تمیز کردن و نظافت داخل یخچال حداقل هر دو هفته یک بار؛(۷امتیاز) |
|
|
|
|
۱۴ |
نگهداری باقیمانده کنسروهای باز شده (تن ماهی، رب گوجه و ...) داخـل ظـروف شیـشهای تمیـز و در داخل یخچال؛ (۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۵ |
قرار ندادن مواد غذایی شسته نشده مانند میوهها و سبزیها در کنار مواد غذایی پخته یا شسته شده در یخچال و خارج کردن سریع مواد غذایی کپکزده از یخجال؛ (۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۶ |
استفاده از کیسههای رنگ روشن برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و استفاده نکردن از کیسههای سیاه رنگ بازیافتی؛ (۳امتیاز) |
|
|
|
|
جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری زا و حساسیت زا(۱۵ امتیاز) |
۱۷ |
عاری بودن پرده ها و اتاق از گرد و خاک با رعایت نظافت؛(۵امتیاز) |
|
|
|
|
۱۸ |
جلوگیری از جمع شدن رطوبت و هوای راکد در فضای اتاقها با تهویه مناسب هوای داخل اتاق از طریق باز کردن پنجرهها؛(۳امتیاز) |
|
|
|
|
۱۹ |
استفاده نکردن از دخانیات در اتاق و محیط خوابگاه؛ (۵امتیاز) |
|
|
|
|
۲۰ |
قرار ندادن هرگونه وسایل اضافی از جمله قطعات چوبی، مقوای اضافی، جعبههای چوبی فرسوده و... به عنوان جاکفشی یا جای کتاب و... در داخل اتاق و در اطراف تختها؛ (۲امتیاز) |
|
|
|
|
رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط(۲۵امتیاز) |
۲۱ |
حفظ آرامش و ایجاد نکردن سر و صدا ( مانند صدای بیش از حد رادیو و ... مکالمه با صدای بلند با تلفن در اتاق یا راهروها و ...(۷امتیاز)؛ |
|
|
|
|
۲۲ |
قراردادن پسماند در سطل درب دار یا کیسه پلاستیکی که بتوان درب آن را بست؛ (۶ امتیاز) |
|
|
|
|
۲۳ |
اطلاعرسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی در اتاق و خوابگاه مانند برق، آب، فاضلاب، گاز، وجود انواع حشرات و... به مسئولین؛ (۴امتیاز) |
|
|
|
|
۲۴ |
نگهداری مسئولانه اتاق و آسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق (درب و دیوار، کفپوش، فرش و ...)؛ (۵امتیاز) |
|
|
|
|
۲۵ |
استفاده نکردن از اجاق برقی در اتاق و استفاده از آشپزخانه عمومی برای پختوپز؛ (۳ امتیاز) |
|
|
|
|
مجموع امتیازات |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|