[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه دانشجویی

امور دانشجویان

امور خوابگاه ها

اداره رفاه و خدمات دانشجویی

اداره بهداشت و درمان
کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: گزارش وبینار اعتیاد به فضای مجازی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/21 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه وبینار تخصصی اعتیاد به فضای مجازی را در تاریخ دوشنبه ۱۶ /۱۲/۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ بصورت مجازی با تدریس سرکار خانم دکتر حمزه زاده  مشاور و متخصص اعتیادهای رفتاری و عضو کادر درمان مرکز مشاوره دانشگاه علم وصنعت ایران ویژه اعضا ی هیات علمی، کارکنان، دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و والدین و خانواده دانشگاهیان علم وصنعت برگزار نمود.
در این وبینارابتدا به تعریفی از اعتیاد و انواع آن پرداخته شد.  سپس  به پیامد های اعتیاد که شامل اختلال در  عملکرد خانوادگی، شغلی، تحصیلی، می باشد اشاره شد و در خصوص  اینکه اعتیاد به فضای  مجازی یک نوع اعتیاد رفتاری است و دارای انواع مختلف می باشد توضیحاتی داده شد.
سپس به انواع اعتیاد مجازی شامل اعتیاد به بازی دیجیتال، اعتیاد به قمار آنلاین، اعتیاد خرید آنلاین، اعتیاد پورنوگرافی، اعتیاد به شبکه های اجتماعی، اعتیاد به فیلم و سریال و..پرداخته شد.
در ادامه  پرسشنامه مربوط به اعتیادهای رفتاری بطور مفصل توضیح داده شد.
در این وبینار به استفاده اصولی  از فضای مجازی تاکید شد. توصیه هایی در خصوص  مدیریت استفاده از فضای مجازی ارائه گردید،  و اینکه ما باید طوری از فضای مجازی استفاده نماییم که  به  عملکرد ما در حوزه های مختلف  سلامتی،  خانوادگی،  شغلی، تحصیلی آسیب نزند. برای مثال  رعایت بهداشت خواب، اجتناب از بازی های هیجانی قبل از خواب،  فعالیت های جایگزین برای فضای مجازی از قبیل کتاب خواندن، موسیقی،  پادکست ها  و گسترش روابط اجتماعی در دنیای واقعی،. برنامه تفریحی جایگزین مطالبی ذکر شد.
در این وبینار به استفاده از سایت پلیس فتی که مطالب آموزنده ای از اعتیاد به فضای مجازی  و راهکارهای پیشگیری از آسیب های آن درج شده اشاره شد. در پایان در صورت نیاز برای درمان و گرفتن مشاوره مراجعه نمایید
 

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665