درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

۱۴۰۰/۴/۳۰ - مریم آموزگار
۱۴۰۰/۱/۳۰ - محمدامین مهرعلیان

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: برگزاری جلسه غیرحضوری هیئت رئیسه دانشگاه با شورای دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/28 |
برگزاری جلسه غیرحضوری هیئت رئیسه دانشگاه با شورای دانشکده مهندسی کامپیوتر
روز چهارشنبه مورخ ۲۳ تیر ۱۴۰۰، جلسه غیرحضوری ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر ذاکری، به همراه معاونین ایشان، با شورای دانشکده مهندسی کامپیوتر تشکیل گردید. در این جلسه ابتدا معاونین آموزش و پژوهشی دانشگاه گزارشی از وضعیت آموزش و پژوهش دانشکده ارائه نموده و اهم انتظارات، مزیت‌ها و کاستی‌های دانشکده را مطرح نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر مینایی (ریاست محترم دانشکده)، معاونین و مدیران دانشکده گزارشی از وضعیت آموزش و پژوهش دانشکده ارائه نمودند و موضوعات و مشکلاتی که نیازمند همکاری، کمک و توجه بیشتر هیئت رئیسه محترم دانشگاه است را مطرح کردند. در خاتمه جناب آقای دکتر ذاکری، ریاست محترم دانشگاه، ضمن تشریح انتظارات دانشگاه از دانشکده، در خصوص برخی از موضوعات و مشکلات مطرح شده، نقطه نظرات شان را مطرح کردند.
دفعات مشاهده: 391 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4331