در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

دوم 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی مواد و متالورژی 1400 ::

ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون  دکتری، به اطلاع  می رساند که مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس در بازه زمانی 1400/3/24لغایت 26/3/1400 به صورت مجازی انجام خواهد شد . لازم است که داوطلبان عزیز فرم های تکمیل شده شماره 1 و شماره 2 را به آدرس پست الکترونیکی دانشکده mater_doctorametaleng.iust.ac.ir  حد اکثر تا تاریخ10/3/1400 ارسال نمایند.

نحوه ارسال مدارک تحصیلی از طریق سیستم گلستان می باشد که دانشگاه اعلام می نماید و از طریق ایمیل صرفا فرمهای شماره 1 و 2 ارسال گردد.

نکات مهم :
  1. داوطلبان مدارک مورد نیاز را حد اکثر تا تاریخ 10/ 3/1400 وارد نمایند.
  2. صحت اطلاعات وارد شده برعهده داوطلب می باشد و در هر مرحله از فرآیند پذیرش مشخص گردد که اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد مطابق مقررات عمل نموده و پذیرش لغو خواهد شد.
  3. داوطلبان گرامی در ارائه و ثبت مدارک مورد نیاز در سیستم گلستان دقت لازم را داشته باشند. بدیهی است عدم ارائه مدارک در مهلت تعیین شده به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه می باشد و به ارسال مدارک به صورت ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد .
  4. نظر به همه گیری ویروس کرونا و بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مصاحبه به صورت مجازی برگزار می گردد . لذا داوطلبان گرامی لازم است  امکانات سخت افزاری و نرم افزاری لازم را در اختیار داشته باشند و دستورالعمل  مربوطه را از طریق سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه pga.iust.ac.ir که در اطلاعیه های آتی منتشر می شود پیگیری نمایند.
لازم به ذکر است که جدول زمانبندی دقیقتر مصاحبه متعاقبا" در سایت دانشگاه و دانشکده اعلام خواهد شد.
مدارک مورد نیاز
فرم شماره(1)
فرم شماره(2)
دفعات مشاهده: 681 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر