درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رشد چشمگیرضریب تاثیر مجله بین المللی مهندسی عمران دانشگاه علم وصنعت ایران
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی کارآموز می پذیرند
:: اطلاعیه کلاس های مجازی تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان/تابستان ۱۴۰۰
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۴۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/2 |
اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۴۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان چند برابر ظرفیت کد رشته‌های امتحانی آزمون سال ۱۴۰۰ به دانشگاه علم و صنعت ایران معرفی شده‌اند می‌رساند که جهت فرآیند بررسی پرونده و انجام مصاحبه به صورت مجازی، مدارک زیر مورد نیاز می‌باشد:
مدارک مورد نیاز مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال ۱۴۰۰ (ارسال به صورت بارگذاری از طریق سیستم گلستان)
۱- مدرک کارشناسی (آن دسته از داوطلبان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست مدرک کاردانی را نیز ارسال نمایند).
۲- مدرک کارشناسی ارشد (آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ در مقطع کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۹۹/۱۱/۳۰ را ارسال نمایند).
۳- دانشجویانی که دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را انجام داده ولی هنوز موفق به تسویه حساب نشده‌اند، گواهی مبنی بر دفاع و با ذکر معدل را ارسال نمایند.
۴- فایل PDF پایان‌نامه‌ کارشناسی در صورت امکان
۵- فایل PDF پایان‌نامه‌ کارشناسی ارشد
۶- ریز نمرات دوره کاشناسی و کارشناسی ارشد
۷- مدارک زبان (IELTS, MSRT, TOLIMO, TOEFL) در صورت داشتن
۸- مقالات ISI، علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها
۹- مربیان دانشگاه‌ها باید گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع را ارائه نمایند. مربیان دانشگاه آزاد اسلامی باید معرفی‌نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی آن دانشگاه را نیز بارگذاری نمایند.
۱۰- کارت ملی و صفحه اول شناسنامه
۱۱- ارائه مدارک ایثارگری
۱۲- پرداخت مبلغ ۱،۲۰۰،۰۰۰ (یک میلیون و دویست) هزار ریال بابت هر جلسه مصاحبه جداگانه
۱۳- جهت اطلاع کاملتر از تاریخ و ساعات برگزاری آزمون مرحله دوم که به صورت مجازی برگزار می شود به سایت‌های دانشکده‌های ذی ربط مراجعه فرمائید.
توجه مهم: داوطلبین باید از طریق سیستم گلستان (golestan.iust.ac.ir) مدارک خود را برای مصاحبه بارگذاری نمایند و مبلغ ذکر شده را به صورت الکترونیکی از طریق سیستم گلستان پرداخت نمایند.
زمان بارگذاری مدارک از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۳ الی ۱۴۰۰/۰۳/۱۰ خواهد بود و نام کاربری به‌صورت شماره داوطلبی+۰۵۹۰۰ (بدون فاصله) و رمز ورود، کد ملی می‌باشد (به‌عنوان مثال نام کاربری داوطلبی با شماره ۱۲۳۴۵۶ می‌شود: ۰۵۹۰۰۱۲۳۴۵۶).
تحصیلات تکمیلی دانشگاه

دفعات مشاهده: 7485 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4317