در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

دوم 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه متقاضیان آزمون جامع ::

به اطلاع دانشجویان دکترای متقاضی آزمون جامع می رساند آزمون جامع شفاهی روزدوشنبه مورخ 3/3/1400 برگزار می گردد، لذا لازم است سمیناری (با موضوع مورد تأیید استاد راهنما در قالب مباحث نظری) به مدت 15 دقیقه ارائه نموده و پس از آن به سوالات اساتید ممتحن پاسخ دهند. همچنین دانشجویان لازم است موضوع امتحان شفاهی خود را با هماهنگی اساتید راهنما به همراه معرفی 2 نفر از اساتید صاحبنظر در زمینه موضوع مذکور  به تحصیلات تکمیلی دانشکده اعلام نمایند(حد اکثر یک هفته قبل از ارائه). شایان ذکر است که مطابق آئین نامه دکترا، حضور اساتید راهنما و ممتحنین مربوطه در جلسه فوق الذکرالزامی می باشد و  لازم است هماهنگی های لازم جهت ارائه مطابق جدول زمانبندی توسط دانشجو صورت پذیرد.
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4312