در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

دوم 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه دانشجویان واجد شرایط امتحان جامع در نیمسال دوم 1400-1399 ::

دانشجویان واجد شرایط آزمون جامع در اسرع وقت نسبت به اخذ فرم درخواست  مجوز آزمون جامع اقدام نموده و پس از تکمیل فرم حد اکثر تا تاریخ 12/2/1400 به تحصیلات تکمیلی تحویل و یا ایمیل نمایند.(تاریخ برگزاری آزمون هفته آخر اردیبهشت می باشد) همچنین لازم است واجدین شرایط در وب لاین ذکر شده مدرک زبان خود را در سیستم گلستان اپلود نموده و پس از تایید نمره زبان نسبت به درخواست شرکت در آزمون جامع در قسمت پیشخوان خدمت نیز اقدام نمایند.
ماده 27 آئین نامه آموزشی: "در صورت عدم موفقیت دانشجو در اولین آزمون جامع، آزمون مجدد تنها برای یکبار دیگر و در اولین زمان آزمون بعدی انجام میپذیرد. در هر حال، دانشجو حداکثر تا پایان نیمسال چهارم باید آزمون جامع را با موفقیت بگذراند در غیر این صورت، ازادامه تحصیل محروم میشود." بنابر این از آنجائیکه مطابق آئین نامه آموزشی لازم است دانشجویان در نیمسال سوم امتحان جامع خود را گذرانده ودر ترم چهارم موظف به دفاع از پورپوزال خود می باشند دانشجویان گرامی این موضوع را مد نظر قرار داده و برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
بدیهی است عدم توجه به اقدامات فوق به منزله عدم شرکت در آزمون می باشد، عواقب مترتب بر عهده دانشجو می باشد.
فرم درخواست شرکت در آزمون جامع

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4312