[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۳۵

خبرنامه شماره ۳۳۴

خبرنامه شماره ۳۳۳

خبرنامه شماره ۳۳۲

خبرنامه شماره ۳۳۱

خبرنامه شماره ۳۳۰

خبرنامه شماره ۳۲۹

خبرنامه شماره ۳۲۸

خبرنامه شماره ۳۲۷

خبرنامه شماره ۳۲۶

خبرنامه شماره ۳۲۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

 قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

 

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/19 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع

 
سیدمحمد غلامی زنجانی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع- مدیریت سیستم و بهره وری)، ۲۶ اسفندماه ۱۳۹۹ از رساله دکتری خود با عنوان ««طراحی شبکه زنجیره تأمین تاب ‌آور مواد غذایی در شرایط عدم قطعیت مطالعه موردی در ایران»  به صورت مجازی دفاع می کند.
چکیده این رساله که به راهنمایی دکتر محمدسعید جبل ‌عاملی و مشاوره دکتر میرسامان پیشوایی و دکتر ولید کلیبی انجام شده به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه ساعت ۱۵:۴۵ برگزار می شود. علاقه ‌مندان جهت شرکت در جلسه از طریق لینک زیر اقدام نمایند:
http://ocwvc.unreal.iust.ac.ir/re۸kcwjo۱zx۳
 
چکیده:
زنجیره‌­ های تأمین مواد غذایی به ‌عنوان یکی از زیرساخت ­های حیاتی جوامع هستند که می­‌ بایست همواره از عملکرد بهینه آن­ها اطمینان حاصل کرد. ویژگی ­‌های خاص محصولات غذایی از جمله فسادپذیری، قیمت گذاری، تازگی، رقابتی بودن و جهانی‌ شدن بازارها سبب پیچیده شدن ماهیت این زنجیره­‌ ها شده است. از طرف دیگر این زنجیره ‌ها در معرض منابع متنوعی از عدم قطعیت­‌ ها هستند که همواره عملکرد آن­ها را تحت تأثیر قرار می ‌دهد. از جمله این موارد مربوط به اختلالات اپیدمیک و تأثیر آنها بر منابع زنجیره می ‌باشد که سبب کاهش پاسخگویی مناسب به تقاضا و در نتیجه کاهش سود زنجیره می ‌شود؛ لذا در این رساله به بررسی زنجیره تأمین مواد غذایی با توجه به ویژگی ­‌ها و اختلالات خاص آن­ها پرداخته می ‌­شود که طراحی زنجیره یکی از اولین و مهم ­ترین تصمیمات در این حوزه می ­‌باشد. در این رساله رفتار اختلالات اپیدمیک شبیه­ سازی شده و تاثیر آن بر ظرفیت و میزان موجودی تسهیلات مدل ­سازی شده است. برای مقابله با این نوع از اختلالات استراتژی ­های مختلف تاب ­آوری زنجیره ­های تامین مورد بررسی قرار گرفته است
در همین راستا سه مسئله برای طراحی و برنامه ‌ریزی در این زنجیره ها تشریح شده است. در این مسائل، اختلالات اپیدمیک با استفاده از روش مونت ­کارلو و در قالب سناریو تولید شده ­‌اند. این اختلالات خاصیت آبشاری داشته و علاوه بر ظرفیت، میزان موجودی تسهیلات را نیز کاهش می ‌دهند. مدل ­های ارائه شده به صورت دوسطحی تصادفی و مبتنی بر سناریو می ­باشند. جهت مقابله با اختلالات از چندین استراتژی تاب ‌آوری استفاده شده است.
برای حل مدل‌ های ارائه شده، از روش ‌های خوشه ‌بندی فازی جهت کاهش تعداد سناریوها و در نتیجه کاهش پیچیدگی مسئله استفاده شده است. علاوه بر این از روش تجزیه بندرز برای تسریع در حل مسئله بهره گرفته شده است. نتایج نشان می ‌دهد که هر یک از استراتژی ‌های تاب ‌آوری طرح ‌ها و برنامه ‌ای منحصر به خود را ارائه می‌ کنند که در میان آن‌ها استفاده از تأمین ‌کننده پشتیبان و مستحکم سازی تسهیلات نتایج بهتری را حاصل می کند. علاوه بر این ویژگی‌ های خاص مواد غذایی می ‌تواند تصمیم‌ گیری مدیران را در برنامه‌ ریزی و طراحی زنجیره تحت تأثیر قرار دهد.
واژه‌های کلیدی: طراحی زنجیره تأمین؛ مواد غذایی؛ تاب­ آوری؛ عدم قطعیت؛ اختلال؛ برنامه ‌ریزی احتمالی
ایمیل دانشجو: se_gholami ind.iust.ac.ir
دفعات مشاهده: 408 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4331