در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

دوم 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه دانشجویان دکترا ورودی 99 ::

به اطلاع می رساند مطابق آئین نامه آموزشی دوره دکتری دانشجو موظف است در نیمسال سوم تحصیلی در امتحان جامع شرکت نموده و در صورت موفقیت درآن مجاز به ورود به مرحله پژوهشی و دفاع از عنوان پروژه می باشد. از آنجا که یکی از شرایط شرکت در امتحان جامع کسب نمره قبولی در یکی از آزمونهای معتبر زبان خارجی است، به دانشجویان اکیدا توصیه می شودکه از نیمسال اول تحصیلی برنامه ریزی های لازم جهت تقویت زبان خارجی و شرکت در آزمونهای زبان مورد تأیید تحصیلات تکمیلی دانشگاه را به عمل آورند بطوریکه تا پایان نیمسال دوم بتوانند مدارک مربوط به نمره زبان خارجی خود را جهت تکمیل پرونده به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه نمایند.

تحصیلات تکمیلی
 دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4312