[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
تصاویر امامین و رهبر معظم انقلاب::
فرآیندهای کاری::
بروشور، کاتالوگ و نقشه دانشگاه::
لوگو (نشان تجاری) دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1405::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۳۹

خبرنامه شماره ۴۳۸

خبرنامه شماره ۴۳۷

خبرنامه شماره ۴۳۶

خبرنامه شماره ۴۳۵

خبرنامه شماره ۴۳۴

خبرنامه شماره ۴۳۳

خبرنامه شماره ۴۳۲

خبرنامه شماره ۴۳۱

خبرنامه شماره ۴۳۰

خبرنامه شماره ۴۲۹

خبرنامه شماره ۴۲۸

خبرنامه شماره ۴۲۷

خبرنامه شماره ۴۲۶

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

پیامبر خدا (ص):

إنَّ طـالِبَ العِلمِ تَـبسُطُ لَـهُ الـمَلائکَهُ أجـنِحَتَها و تَستَغفِرُ لَهُ ؛

فـرشتگان ، بـالهای خـود را برای جوینده دانش می ‏گسترانند و برایش آمرزش می‏ طلبند .
کنز العمّال : ۲۸۷۴۵ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی در دانشگاه علم و صنعت ایران تاسیس می ‌شود ::
 | آخرین بروزرسانی: 1399/11/5 | 

تفاهم ‌نامه همکاری‌ های فنی، تخصصی و‌ پژوهشی بین سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۹۹، امضا و تبادل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، این تفاهم نامه در حضور مهندس اسلامی (وزیر راه و شهرسازی)، دکتر جبار علی ذاکری(رییس دانشگاه علم وصنعت ایران)، سردار سعید محمد (فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء)، اکبر ترکان (مشاور رییس جمهور)، مدیران و فعالان مرتبط با صنعت کشتی‌رانی، دریانوردی و صنایع دریایی، مابین  رییس دانشگاه علم وصنعت ایران و مهندس محمد راستاد (معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی) منعقد شد.

 

از مهمترین اهداف این تفاهم نامه می‌توان به ایجاد دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی به منظور مرتفع نمودن نیازهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در این حوزه، تأسیس مرکز پیشگیری و مقابله با آلاینده ­های محیط زیست دریایی از جمله آلودگی ­های نفتی، آلودگی ­های ناشی از تخلیه آب توازن و فاضلاب کشتی­ ها و هرگونه آلودگی آسیب ­رسان به اکوسیستم بومی دریا، شناسایی و برنامه‏ ریزی برای رفع مشکلات سازمان بنادر و دریانوردی و مرتفع‏ سازی این مشکلات با اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره ‏ای، فناورانه و دانشی، برنامه ‏ریزی مشترک جهت نیل به تجاری ‏سازی و ایجاد فناوری­ های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین و نیز برنامه‏ ریزی مشترک به منظور رفع چالش ­های ملی در حوزه ­های مرتبط و با تجمیع ظرفیت ­های طرفین اشاره کرد.
 

در ابتدای این مراسم، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امیدواریم با این تفاهم نامه، در حوزه حمل و نقل دریایی، زمینه را برای متمرکز نمودن آموزش‌ها فراهم نمائیم.
وی افزود: در گذشته، عمده نیروهای متخصص به دانشگاه ‌های خارج از کشور اعزام می ‌شدند ولی خوشبختانه این ظرفیت و توانمندی در کشور حاصل شده است و ما  امیدواریم با بهره ‌گیری از تجربه خوب و موفق تاسیس دانشکده مهندسی راه آهن در دانشگاه علم و صنعت ایران- که باعث شد نیروهای بسیار زبده و متخصص و توانمندی در کشور و در حوزه راه آهن تربیت شوند- در بخش دریایی هم بتوانیم یک دانشکده تخصصی که مربوط به لجستیک و حمل و نقل دریایی خواهد بود را با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، شاهد باشیم.
مهندس راستاد اظهار داشت: دوره ‌های آموزشی مشترک، فعالیت ‌های پژوهشی و تمرکز بر روی پایان نامه‌ ها و پژوهش‌ های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های تخصصی دریایی و موضوعاتی که مورد علاقه صنعت حمل و نقل دریایی است از محورهایی است که در این تفاهم نامه دنبال خواهد شد و امیدواریم در آینده، این دانشکده، نه فقط در سطح کشور، بلکه در سطح منطقه نیز بتواند دانشجویان این حوزه را جذب نماید.

 

در بخش بعدی مراسم، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، ضمن تشکر از مقام عالی وزارت و مهندس راستاد، اظهار امیدواری نمود این تفاهم نامه منجر به ارتقاء پژوهش در سازمان بنادر و دریانوردی و تربیت نیروهای خوبی برای این مجموعه و نظام جمهوری اسلامی ایران گردد.
دکتر ذاکری افزود: ان شاء الله شکل‌ گیری دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی در دانشگاه علم و صنعت ایران، از طرفی منجر به ارائه خدمات شایسته ‌ای به جامعه مهندسی کشورمان و همچنین به سازمان بنادر و دریانوردی در منطقه به عنوان یک مجموعه بزرگ که وظیفه سیاست‌ گذاری و راهبری حمل و نقل دریایی در کشور و منطقه را دارد، گردد.

 

وی اشاره نمود: ما ارتباطات بین المللی خوبی با دانشگاه ‌های خارج از کشور داریم و دانشگاه علم و صنعت ایران از طرف وزارت عتف، به عنوان نقطه کانونی دانشگاه‌ های کشور آلمان انتخاب شده است. همچنین در زمینه حمل و نقل دریایی هم با دانشگاه ‌های شانگهای و مالمو مذاکراتی را انجام داده ‌ایم و امیدواریم با شکل‌ گیری این مجموعه بتوانیم در کوتاه مدت از ظرفیت آن دانشگاه‌ها برای تقویت اهدافمان و تکمیل این پازل کمک بگیریم و در آینده هم از ظرفیت این مجموعه‌ ها به ویژه در بخش ‌های پژوهشی و تحقیقاتی بهره مند شویم.
در پایان مراسم، تفاهم نامه همکاری فنی، تخصصی و‌ پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی، ما بین معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و رییس دانشگاه علم و صنعت ایران منعقد گردید.

 
دفعات مشاهده: 3684 بار   |   دفعات چاپ: 599 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.62 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4766