درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فهرست آیین نامه های استعداد درخشان
:: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد برجسته انجمن مهندسان مکانیک ایران شد
:: برگزاری کرسی های آزاداندیشی / جلسه دوم
:: ارزشیابی اساتید
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه ثبت درخواستهای کمیته منتخب دانشگاه و کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه در سامانه گلستان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/8 |
به‌نام خدا
به اطلاع می‌رساند جهت تسهیل و تسریع در امور درخواستهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رابطه با کمیته منتخب دانشگاه و کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه، انجام درخواست فقط از طریق سامانه گلستان -> پیشخوان خدمت (مطابق تصویر) صورت می‌پذیرد؛ لذا از ارسال درخواست از طریق پست الکترونیکی (ایمیل) خودداری شود.
تحصیلات تکمیلی دانشگاه
دفعات مشاهده: 790 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4311