در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

دوم 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه دانشجویان واجد شرایط امتحان جامع در نیمسال اول ۴۰۰-۱۳۹۹ ::

دانشجویان واجد شرایط آزمون جامع در اسرع وقت نسبت به اخذ فرم درخواست  مجوز آزمون جامع اقدام نموده و پس از تکمیل فرم حد اکثر تا تاریخ ۹۹/۱۰/۱۵ به تحصیلات تکمیلی تحویل و یا ایمیل نمایند. همچنین لازم است واجدین شرایط در وب لاین ذکر شده مدرک زبان خودرا در سیستم گلستان اپلود نموده و پس از تایید نمره زبان نسبت به درخواست شرکت در آزمون جامع در قسمت پیشخان خدمت نیز اقدام نمایند.
بدیهی است عدم توجه به اقدامات فوق به منزله عدم شرکت در آزمون می باشد ، عواقب مترتب بر عهده دانشجو می باشدو به درخواست های بعد از این تاریخ نیز ترتیب اثر داده نخواهد شد....
فرم درخواست شرکت در آزمون جامع
شرایط لازم برای شرکت در آزمون جامع:
*گذراندن کلیه واحد های آموزشی (حد اقل ۱۴)
*ارائه مدرک زبان معتبر مورد تأیید تحصیلات تکمیلی دانشگاه
* دانشجویانی که میانگین نمرات آموزشی آنان کمتر از ۱۷ می باشد علاوه بر آزمون جامع شفاهی، امتحان کتبی نیز گرفته می شود.
* قبولی درآزمون جامع کتبی علاوه برکسب حداقل معدل ۱۶ ،  اخذ نمره قبولی حد اقل ۱۴ درتمام دروس امتحانی جامع می باشد.

تذکر:
تبصره ۱۲ ماده ۷ آئین نامه دکتری ۹۰ به بعد: میانگین نمرات دانشجو در شیوه آموزشی پژوهشی در ارزیابی جامع نباید کمتر از ۱۶ باشد، دانشجویی که میانگین ارزیابی جامع وی کمتر از ۱۶ باشد، تنها یک بار دیگر می تواند در ارزیابی جامع شرکت کند.
تحصیلات تکمیلی
دانشکده مهندسی مواد و متالورژی
۹۹/۹/۳۰
دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر