فرآیندهای کاری::

حدیث هفته

قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

:: مقاله علمی دکتر علی ملکی بالاترین ضریب تاثیر مقالات چاپ شده دانشگاه علم و صنعت ایران را به خود اختصاص داد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/8 |
مقاله علمی دکتر علی ملکی

مقاله دکتر علی ملکی (استاد تمام دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، در مجله (Chemical Society Reviews) با ضریب تاثیر نزدیک به ۴۳ منتشر شد.
این مجله، دارای بالاترین ضریب تاثیر در بین مجلاتی است که محققین دانشگاه علم و صنعت تا کنون در آنها مقاله داشته ‌اند.
مقاله مذکور با عنوان (A historical overview of the activation and porosity of metal-organic frameworks) نتیجه فعالیت پژوهشی مشترک استاد علی ملکی و دانشجوی دکتری ایشان، آقای رضا طاهری لداری، با گروهی از محققین سایر کشورهاست.
گفتنی است مجله فوق‌ الذکر با H-index=۴۷۱ و IF=۴۲.۸۴۶ از نظر ضریب تاثیر در جایگاه چهاردهم مجلات نمایه شده درJCR-۲۰۱۹  و بالاتر از مجلهNature  با H-index=۱۱۵۹ و IF=۴۲.۷۷۸ است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران کسب این دستاورد ارزشمند را به دکتر ملکی و تیم تحقیقاتی وی تبریک گفته و موفقیت های روز افزون برای آنان آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 1828 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4317