مدیریت دانشکده::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
اخبار دانشکده::
دوره های حرفه ای مدیریت::
تاریخ

امروز: پنجشنبه مورخ 7 مرداد 1400

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رشد چشمگیرضریب تاثیر مجله بین المللی مهندسی عمران دانشگاه علم وصنعت ایران
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
پروپوزال های دانشجویان دکترا

:: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/27 |
قابل توجه پژوهشگران محترم: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان " الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینه های تحقق و ضمانت اجرا" با مشارکت دانشگاه تهران در بهار 1399 برگزار می گردد. اطلاعات تکمیلی در فایل پیوست موجود می باشد.
دفعات مشاهده: 2269 بار   |   دفعات چاپ: 263 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317