فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1397/5/29 |
مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه برگزار شد

بیست و هشتم مردادماه 1397، با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه در سالن کنفرانس ریاست برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر علیه السلام، علت هماهنگی برگزاری این مراسم در روز شهادت امام پنجم را تلخی های دوران اسارت آزادگان عزیز عنوان کرد و از آزادگان حاضر در جلسه خواست با ارایه نقطه نظرات و انتظارات خود از دانشگاه، در مدیریت دانشگاه مشارکت فعال داشته باشند. در ادامه جلسه همزمان با صرف ناهار، آزادگان دانشگاه به طرح خاطرات خود از دوران جنگ تحمیلی و اسارت در عراق پرداختند و یاد رشادتها و دلاوریهای رزمندگان اسلام را گرامی داشتند.
در پایان با اهدای لوح و هدایا از دکتر ذهبیون، دکتر سرپولکی، دکتر چلداوی و مهندس علم جمیلی به عنوان آزادگان زندان شاه و عراق تجلیل به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 4366 بار   |   دفعات چاپ: 986 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657