مدیریت دانشکده::

دفاعیه‌ها و سمینارها

مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: چهارشنبه مورخ 6 مرداد 1400

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رشد چشمگیرضریب تاثیر مجله بین المللی مهندسی عمران دانشگاه علم وصنعت ایران
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی کارآموز می پذیرند
:: اطلاعیه کلاس های مجازی تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان/تابستان ۱۴۰۰
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: 1396/12/6 |
شرکت آب و فاضلاب منطقه دو استان تهران آمادگی خود را برای حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله دکتری در قالب عناوین ذیل اعلام می‌دارد:
  • اندازه گیری میزان اثربخشی پروژه برون سپاری قرائت کنتور و ارائه مزایا و معایب آن در شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران.
  • ارائه راهکارهای افزایش درآمد جاری ناشی از فرایند قرائت کنتور در شرکت آبفای منطقه دو شهر تهران.
  • اندازه گیری میزان اثربخشی فعالیت های برون سپاری شده مرتبط با امداد حوادث و ارائه راهکار جهت ارتقاء بهره وری فعالیت های جاری پست های امداد شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران.
دفعات مشاهده: 1568 بار   |   دفعات چاپ: 260 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317