مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
اطلاع‌رسانی در پیام‌رسان‌ها

مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: سخنرانی علمی توسط گروه مهندسی پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/28 |

سمینار علمی با عنوان :

"Advanced Medical Ultrasound: Beyond Traditional Gray-scale Anatomical Imaging" توسط گروه مهندسی پزشکی در روز دوشنبه مورخ 29 آذر 1395 ساعت 15 الی 16:15 در سالن ملاصدرا طبقه همکف دانشکده مهندسی برق برگزار میگردد. از اساتید و دانشجویان علاقمند جهت حضور دعوت می گردد.

سخنران: جناب آقای دکتر محمد مهرمحمدی

استاد دانشگاه Wayne State University, Detroit, Michigan, USA

مشاهده پوستر سمینار

دفعات مشاهده: 3099 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4331