مدیریت دانشکده::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
اخبار دانشکده::
دوره های حرفه ای مدیریت::
تاریخ

امروز: شنبه مورخ 2 مرداد 1400

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی کارآموز می پذیرند
پروپوزال های دانشجویان دکترا

:: دعوت به حضور در سمینار آموزشی زبان صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/22 |

سمینار آموزشی تحت عنوان « چالش ها و مهارت های مذاکره فروش فناوری مبتنی بر زبان صنعت » در تاریخ 25 آذر ماه 95 (همزمان با هفته پژوهش) در محل جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می گردد. این سمینار از ساعت 13 لغایت 18 با حضور پژوهشگران، دانشجویان، فناوران، مدیران عامل شرکتهای دانش بنیان، مدیران و مسئولان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ارائه می گردد. ضمناً تحویل بسته آموزشی، گواهینامه سمینار مذکور و پذیرانی میان وعده در هزینه ثبت نام به مبلغ 000، 200، 1 ریال لحاظ شده است.

مدرس سمینار: آقای دکتر امید فدائی منش

دفعات مشاهده: 2236 بار   |   دفعات چاپ: 326 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317