فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: دکتر انبیاء به عنوان پژوهشگر برتر کشوری معرفی شد ::

در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر،

دکتر انبیاء به عنوان پژوهشگر برتر کشوری معرفی شد

دکتر منصور انبیاء عضو هیات علمی دانشگاه و رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور در بخش تبدیل علم به ثروت یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور انتخاب شد. همچنین بر اساس این گزارش، دکتر انبیاء در یازدهمین جشنواره هفته پژوهش و فناوری استان که قبل از ظهر روز سه شنبه هفتم دی ماه جاری به پایان رسید به عنوان پژوهشگر برتر استان نیز شناخته شد.

گفتنی است این عضو هیات علمی دانشگاه در مراسم تجلیل دیگری که به منظور تقدیر از پژوهشگر برتر دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده شیمی دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه کسب افتخارات پی در پی علمی را به دکتر انبیاء تبریک گفته و توفیقات روزافزون وی را در دستیابی به اهداف عالیه علمی و پژوهشی خواستار است.

دفعات مشاهده: 5802 بار   |   دفعات چاپ: 930 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652