فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: کسب عنوان کتاب برتر سال توسط دکتر میرمحمدصادقی ::

کتاب «اصول و مبانی تحلیل وطراحی خطوط بالاستی راه‌آهن» تالیف دکتر سید جواد میرمحمدصادقی عضو هیات علمی و رئیس دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه به عنوان کتاب برتر در جشنواره کتاب برگزیده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر(سال1387)انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ کتاب مذکور در سومین جشنواره فنی مهندسی و علوم کاربردی سال 1387 به عنوان کتاب برتر سال در زمینه فنی ومهندسی انتخاب شده است.

کتاب «اصول و مبانی تحلیل و طراحی خطوط بالاستی راه‌آهن» در 861 صفحه و با تیرا‍‍ژ یک هزار نسخه توسط انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران چاپ و منتشر شده است.

دفعات مشاهده: 6331 بار   |   دفعات چاپ: 1425 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657