[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جایزه سمپوزیوم بین المللی پرتابگرهای الکترومغناطیسی ::

   اعطاء جایزه سمپوزیوم بین المللی پرتابگرهای الکترومغناطیسی به یک دانشجوی ایرانی

  

 AWT IMAGE

   جایزه ویژه چهاردهمین سمپوزیوم بین المللی پرتابگرهای الکترومغناطیسی به مهندس محمد رحیم‌زاده دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران تعلق گرفت.

  مهندس محمد رحیم زاده دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران که به عنوان دانشجوی برجسته در زمینه پرتابگرهای الکترو مغناطیسی از سوی کمیته جوایز این سمپوزیوم بین‌المللی شناخته شد، موفق به کسب جایزه علمی-دانشجویی Peter J. Kemmey و تندیس ویژه این رویداد بین المللی در کانادا گردید. این جایزه برای اولین بار است که در طول برگزاری این سمپوزیومها به یک دانشجوی ایرانی تعلق میگیرد. 

   

AWT IMAGE

 مهندس محمد رحیم ‌زاده

   وی در باب فعالیت‌های پژوهشی خود در این زمینه توضیح داد که پروژه تحقیقاتی خود در زمینه دینامیک سازه این نوع شتابدهنده‌ها و پرتابگرها را زیر نظر استاد راهنمای خود پروفسور کامران دانشجو در دانشگاه علم وصنعت در حال تکمیل دارد.

  دکتر کامران دانشجو که عضو هیات علمی و استاد تمام دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران است، پروژه‌های تحقیقاتی متعددی را در مقاطع مختلف در حوزه طراحی جامدات از جمله پرتاب کننده‌های الکترومغناطیسی هدایت نموده‌اند و از صاحبنظران در این حوزه علمی محسوب می‌گردند. وی در این سمپوزیوم به عنوان سخنران اصلی (key Seaker) دعوت شده بود که به علت مشغله‌های متعدد نتوانستند شرکت نمایند. همچنین ایشان مقالات علمی متعددی را در کنفرانس‌ها و مجلات داخلی و خارجی در این بخش ارائه کرده‌اند.

  مهندس رحیم زاده در باب این سیستم‌ها گفت که پرتاب کننده‌ها یا شتاب دهنده‌های الکترومغناطیسی از جمله فناوری‌های نوین محسوب می‌گردد که قادرند اجسام ماکروسکوپیک را تا سرعت‌های بسیار بالا  (Hypervelocity) شتاب دهند.ایشان یادآور شد که ویژگی بازر در این نوع پرتاب کننده‌ها استفاده از پیشرانش الکترومغناطیسی است که مزایای متنوعی از قبیل امکان کنترل کردن فرآیند شتابدهی، امکان دستیابی به سرعت‌های بالاتر و نیز بازدهی مناسبتر را موجب می‌گردد.

   این محقق ایرانی همچنین خاطر نشان کرد: اعطای جایزه سمپوزیوم به دلیل مجموعه مقالات و تحقیقات انجام شده در خصوص مکانیک سازه پرتاب کننده‌های الکترومغناطیسی بوده است و طرح جدید نیز از سازه یک پرتابگر الکترومغناطیسی ریلی جهت بهبود عملکرد سیستم پرتابگر توسط این محقق ایرانی ارایه شده است

  همچنین مهندس رحیم‌زاده در باب کاربردهای این پرتاب کننده‌ها افزود: کاربردهای متنوعی برای این سیستمها متصور است. از جمله پرتاب میکرو ماهواره ها، پرتاب پهپادها و هواپیماهای بی سرنشین، مطالعات ضربه و نفوذ و نیز تحقیقات جوی که پژوهش در این زمینه در سطح دنیا به سرعت ادامه دارد.

  وی همچنین یادآور شد که گرچه جهت صنعتی شدن کامل این پروژه همچنان نیاز به پیشرفت تحقیقات در این حوزه داریم اما سرعت پیشرفت تکنولوژی در این بخش، حکایت از ظهور قریب الوقوع این سیستم‌ها به عنوان تحولی در بخش پرتاب کننده‌ها و شتابدهنده‌ها می‌کند.

   مهندس رحیم زاده با اشاره به فعالیت مستمر کشورهای توسعه یافته در جهان در این زمینه، ابراز امیدواری کرد که این سیستمها بیش از پیش در کشور مورد توجه قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 7090 بار   |   دفعات چاپ: 1628 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.35 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665