فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: مراسم معارفه معاون دانشجویی در دانشکده مهندسی راه‌آهن ::

روز یکشنبه بیست و یکم مهرماه در مراسمی، دکتر مرتضی اسماعیلی به عنوان "معاون دانشجویی دانشکده مهندسی راه‌آهن" معرفی شد.

در این مراسم که جمعی از دانشجویان عضو انجمن علمی، انجمن ورزشی، شورای صنفی و دفتر فرهنگی دانشکده مهندسی راه‌آهن حضور داشتند دکتر میرمحمد صادقی(رییس دانشکده) هدف خود از انتخاب دکتر اسماعیلی به این سمت را تشریح کرد. در ادامه مراسم، دکتر اسماعیلی، دوستی، برنامه‌ریزی، آموزش و پژوهش را اصول کار خود در سمت جدید عنوان کرد و در پایان نیز نمایندگان انجمن علمی، دفتر فرهنگی، شورای صنفی و انجمن ورزشی دانشکده به طرح دیدگاهها و دغدغه‌های خود پرداختند.

در این جلسه مقرر شد جلسات منظم هفتگی برای رسیدگی به امور دفاتر و انجمن های دانشکده با حضور معاون دانشجویی آن برگزار گردد.

دفعات مشاهده: 5547 بار   |   دفعات چاپ: 1033 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657