ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
سرپرستی دانشجویان بین المللی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

راهنمای ثبت درخواست
شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
نمره زبان آزمون جامع
:: اطلاعیه تکمیلی مصاحبه دکتری مدیریت تکنولوژی ::
 | تاریخ ارسال: 1393/7/12 |

برگزاری مصاحبه دوره دکتری پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سال 93 پردیس  دانشگاهی دانشکده مهندسی پیشرفت

ضروری است، آندسته از داوطلبین مصاحبه دوره دکتری رشته مدیریت تکنولوژی پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران، که روز شنبه مورخ 12/7/1393 ضمن مراجعه به دانشکده مهندسی پیشرفت ، تشکیل پرونده داده اند، به همراه یک نسخه مکتوب پایان نامه کارشناسی ارشد خود، روز دوشنبه مورخ 14/7/1393 صرفا در ساعت اعلام شده به ایشان (هنگام تشکیل پرونده)، به دانشکده مهندسی پیشرفت (م رسالت، خ هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران، مجتمع شهید دکترچمران، دانشکده مهندسی پیشرفت ) طبقه چهارم، اطاق 401، مراجعه نمایند .

• ضمنا، آندسته از داوطلبین مصاحبه دوره دکتری رشته مدیریت تکنولوژی پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران که در زمان اشاره شده تشکیل پرونده نداده اند، میتوانند صرفا، روز دوشنبه 14/7/93 ساعت 10 الی 12 به همراه مدارک اعلام شده به آقای خدایاری مراجعه نمایند .

با آرزوی موفقیت

امور آموزش پردیس دانشگاهی

دفعات مشاهده: 3857 بار   |   دفعات چاپ: 806 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4652