درباره دانشکده::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرم ها::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

پست الکترونیکی:

meresearch@iust.ac.ir

سیستم جامع گلستان

برنامه کلاس

سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:

قطب علمی

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

کادمان

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

:: Transport Phenomena in Porous Media ::

اطلاعیه ها

1. فیلمهای آموزشی و فایلهای جانبی مربوط به پروژه شماره 3 در بخش پروژه ها بارگذاری شد و از اینجا قابل دریافت است.
  2. برای کار با نرم افزار Eclipse یک نمونه DATA file در اینجا قرار گرفته است. فایل مذکور دارای ایراداتی است و لازم است برای پروژه شماره 2 اصلاح شود.
  3. لطفا برای تحویل پروژه ها نسخه چاپی پروژه را به اینجانب تحویل دهید و علاوه بر آن یک فایل فشرده با فرمت rar یا zip که همنام دانشجو و شماره پروژه نامگذاری شده است (مثال M.Siavashi-P1.rar)، شامل موارد زیر را به آدرس msiavashi@iust.ac.ir ارسال کنید یا بر روی سی دی تحویل دهید.
  4. فایل فشرده باید شامل الف- فایل اصلی پروژه (با فرمت f90)، ب) فایل گزارش پروژه (با فرمت docx و همچنین نسخه pdf) باشد.
  5. برای تحویل کلیه پروژه ها، گزارش خود را براساس فرمت ارائه شده توسط مجله مهندسی مکانیک مدرس تدوین نمایید.

پروژه ها

1-  پروژه شماره 1: شبیه سازی جریان تک فازی در محیط متخلخل  (زمان تحویل: 20 اردیبهشت 97)            فایلهای پیوست 1                 فایل پیوست 2 (لینک جایگزین)      مثال حل دستگاه معادلات خطی          فایل نمونه از نتایج توزیع فشار

2- پروژه شماره 2: شبیه سازی جریان دو فازی در محیط متخلخل (زمان تحویل: 31 خرداد 97)

3- پروژه شماره 3: شبیه سازی جریان غیر دارسی در محیط متخلخل با شرایط عدم تعادل حرارتی (زمان تحویل: 31 تیرماه 1397)          گروه بندی ها                 مقالات و مراجع پیوست

برای دانلود فیلمهای آموزشی و فایلهای جانبی مربوط به پروژه شماره 3 اینجا کلیک کنید.

جزوه ها

شبیه سازی مخازن هیدروکربوری به روش خطوط جریان

دفعات مشاهده: 5367 بار   |   دفعات چاپ: 631 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 20 بار   |   0 نظر

School of Mechanical Engineering