مدیریت دانشکده::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
اخبار دانشکده::
دوره های حرفه ای مدیریت::
تاریخ

امروز: شنبه مورخ 2 مرداد 1400

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی کارآموز می پذیرند
پروپوزال های دانشجویان دکترا

:: اولین نشست پژوهشکده منابع هیدروکربوری ::
 | تاریخ ارسال: 1392/9/12 |

اولین نشست پژوهشکده منابع هیدروکربوری

اولین نشست پژوهشکده منابع هیدروکربوری با حضور روسای دانشکده های مهندسی پیشرفت، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع و دیگر اعضا، در تاریخ 2/9/92 در دفتر دانشکده مهندسی صنایع برگزار گردید. در این نشست اعضای پیشنهادی شورای راهبردی پژوهشکده پیشنهاد گردیدند.

این پژوهشکده زیر نظر پژوهشگاه علم وصنعت ایران با پشتیبانی دانشکده مهندسی شیمی و دانشکده مهندسی پیشرفت و با همکاری دانشکده شیمی و مهندسی صنایع راه اندازی شده و از دو مرکز پژوهش و فناوری در زمینه های مدیریت و منابع هیدروکربوری تشکیل شده است.

دفعات مشاهده: 2971 بار   |   دفعات چاپ: 522 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317